Karplasztika

Karplasztika
Tesszobrászat
Karplasztika

„Vékony embereknél is jelenthet problémát a felkar lógó bőre, karplasztikai eljárásunkkal megszabadulhat a kellemetlenségtől!”

Mi okozza a tüneteket?

Hirtelen súlyvesztés, öregedés vagy genetikai okoknál fogva alakul ki. Még rendszeres testedzéssel és célzott tornával sem lehet megszabadulni a lógó bőrtől, mert a gyakorlatok az izmokat feszesítik, nem a meglazult bőrszövetet. A karplasztika során eltávolítjuk a felkar meglazult bőrfeleslegét az esetlegesen ott felhalmozódott zsírszövettel együtt. Ennek eredménye a testalkathoz arányos, feszes kar.

A műtét menete

A beavatkozást minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, ennek során plasztikai sebészünk tájékoztat a lehetőségekről, és megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A műtétet megelőző laborvizsgálatokat – illetve 40 éves kor felett a mellkasröntgent – követően kerülhet sor a karplasztikára, ami altatásban történik, és általában 2-3 óráig tart. A műtét során, ha szükséges, eltávolítjuk a felesleges zsírszövetet, majd a megnyúlt bőr kerül kimetszésre. A vágás a felkarok belső oldalán történik, ami látható hegvonalat eredményez, de ez az idő múlásával egyre halványodik.

Mi történik a beavatkozás után?

Karfeszesítés után 1 napos bennfekvés javasolt. A bőr alá egy vékony szívócsövet helyeznek, amely elvezeti a képződő váladékot – ezt 1-2 nap elteltével kiveszik. A karokat párnával alátámasztva javasolt pihentetni, ez gyorsítja a gyógyulási folyamatot. A műtét után speciális kompressziós ruhát kell viselni 6 héten keresztül. Kontrollvizsgálat 1 hét múlva történik, majd a varratok eltávolítását 2, illetve 3 hét múlva végezzük. 2 hét múlva munkába lehet állni (nem fizikai munka esetén), de még hónapokig tartózkodni kell a fizikai megerőltetéstől.

Fontos az orvos utasításainak betartása!

A beavatkozás után a heget kb. 1 évig óvni kell az erős napfénytől, szoláriumtól. Érdemes figyelni a testsúlyra, és rendszeresen mozogni, hogy a megereszkedés ne alakuljon ki újra. A hegek teljes mértékben nem tűnnek el, viszont hegkezeléssel javíthatók. Bőrfeszesítő kezelésekkel hosszú távon fenntartható az eredmény.

Tisztelt Pácienseink!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egyes szolgáltatásaink árai 2022. május 9-től mintegy 15%-kal emelkedni fognak. Ez alapján, ettől a naptól már az új árak szerint fog történni a konzultációk és kezelések számlázása.

Megértésüket köszönjük.Üdvözlettel,Körúti Orvosi Centrum és Meliora by KOC csapata

Karplasztika

  • Karplasztika
    750 000 Ft-tól

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban már elérhetők legújabb szakorvosi szolgáltatásaink. A szépségen túl az egészségre is nagy hangsúlyt fektetünk. Az alábbi szakrendeléseink elérhetők:

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.