Hasplasztika

Hasplasztika
Tesszobrászat
Hasplasztika

„A hasplasztika segítségével megszabadítjuk megereszkedett hasától!”

A jelentős fogyás, hízás, hormonális változások, korábban végzett műtéti beavatkozások vagy a szülés után meglazult kötőszövet rendszeres tornával is nehezen áll vissza a kívánt formára. Testedzéssel az izmok feszességét lehet növelni, viszont a megereszkedés következtében lógó hasi bőrszövetek feszességére ez kevésbé hat. Így hatásosabb lehet a plasztikai sebészet megoldásaihoz fordulni, melyek ezekben az esetekben látványos eredményt hozhatnak.

Milyen problémákat kezel a hasplasztika?

 • a megnövekedett alhasi zsírszövet mennyiségét, vastagságát
 • a terhességi csíkokat, striákat a köldök alatti területen
 • a laza hasfalizomzatot, ezáltal az előredomborodó hasat
 • a kötényhasat, azaz a kötényszerűen lelógó, tágult bőrszövetet

A hasplasztika a has egész területét kezeli:

 • feszesíti az ernyedt, lógó bőrt,
 • erősíti és korrigálja a hasfal izmait,
 • eltávolítja a zsírtöbbletet, a bőrfelesleget, egyúttal zsírleszívást is végzünk
 • megszabadítja a hasfali, lágyék- és köldöksérvtől,
 • megemeli a kötényhas miatt megereszkedett szeméremdombot.

A műtétet minden esetben a title="Plasztikai sebézet konzultáció" h">h"splasztikai konzultáció előzi meg szakorvosunkkal, aki meghatározza a legmegfelelőbb plasztikai sebészeti műtéti technikát, és tájékoztat az elérhető reális eredményről. Orvosunk a várható állapottal, a beavatkozás utáni hegekkel, a műtéthez szükséges vizsgálatokkal, a lehetséges szövődményekkel, a beavatkozás utáni teendőkkel és a páciens további kérdéseivel kapcsolatban is mindenre kiterjedő választ ad.

A hasplasztika menete

A hasplasztika altatásban történik, ezért előtte laborvizsgálat, a title="EKG wikipédia""""&quo;EKG</a> és esetenként mellkasröntgen szükséges. <strong>A hasplasztikai műtét során a köldök alatt található bőrt és zsírszövetet eltávolítjuk, az izmokat felszabadítjuk.</strong> A bemetszést olyan helyen ejtjük, ahol a fehérnemű eltakarja a később látható heget. Ez általában a két csípőt összekötő vonalban, a szeméremszőrzet feletti területre esik. A köldök új pozíciót kap, melyet a megfelelő formálás után rögzítünk az új hason. A műtét végén a seb vonalát a megfelelő varratokkal zárjuk és egy dréncsövet is behelyezünk, mely a savó elvezetésére szolgál. Ezt a műtét másnapján eltávolítjuk.</p> <p><a title="Hasplasztika előtt és után" h"><" t" a" width="900" height="404"></a></p> <p>A műtétet követően általában 1-2 nap"s bennfekvés javasolt. A beavatkozás után felmerülő esetleges fájdalmak kezelésére fájdalomcsillapító szedése javasolt. Az első kontrollvizsgálat időpontja a műtét utáni első héten aktuális, hacsak a plasztikai sebész másként nem rendelni. A varratszedés időpontja a műtéthez képest 2-3 héttel később történik. 

A felépülési idő 4–6 hét, ami alatt kötelező a kompressziós haskötő viselése és kerülni kell a nehezebb fizikai tevékenységeket is. A sebgyógyulás során felléphet gyulladás, fertőzés, utóvérzés, illetve műtét után megváltozhat a bőr érzékenysége, de ez teljesen egyéni. Az esztétikai végeredmény a műtétet követő 4-5 hónapban alakul ki teljesen.

Teendők a hasplasztika után

A beavatkozást követően kb. 1 évig óvni kell a heget az erős napfénytől, szoláriumtól, annak érdekében, hogy a hegesedés a lehető legkevésbé látványosan menjen végbe.
Érdemes figyelni a testsúlyra, rendszeresen mozogni, hogy a megereszkedés ne alakuljon ki újra.

A hegek teljes mértékben nem tűnnek el, viszont a hegkezelés sokat javíthat rajtuk, melyre klinikánkon többféle eljárás is elérhető. 

Bőrfeszesítő testkezelésekkel is gyorsítható a tökéletes eredmény, és a fenntartása is könnyebb. Ezekkel kapcsolatban is állunk pácienseink rendelkezésére, ztani.<br /> </p>"

Hasplasztika

 • Hasplasztika:
  900 000 Ft-tól

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban már elérhetők legújabb szakorvosi szolgáltatásaink. A szépségen túl az egészségre is nagy hangsúlyt fektetünk. Az alábbi szakrendeléseink elérhetők:

 • gyermekbőrgyógyászat
 • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
 • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
 • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.