Combplasztika

Combplasztika
Tesszobrászat
Combplasztika

„Segítségével visszaállítható a comb bőrének és kötőszövetének feszessége.”

Mikor ajánlott a combplasztika?

Combplasztikára abban az esetben kerül sor, amikor a jelentős súlyingadozások vagy a megereszkedett, laza kötőszövet miatt az öregedési folyamat következtében a comb bőre megereszkedik. Sajnos a lógó bőrtől még rendszeres testedzéssel és célzott tornával sem lehet megszabadulni, mert a gyakorlatok az izmokat feszesítik, nem a meglazult bőrszövetet és kötőszövetet. Combplasztikával viszont hatékonyan és egyszerűen megoldható ez a probléma.

A combplasztika során eltávolítjuk a külső és belső comb meglazult bőrfeleslegét az esetlegesen ott felhalmozódott zsírszövettel együtt. Ennek eredményeképpen a comb újra a testalkathoz arányos, szép, feszes tónusú lesz, ami fiatalosabb megjelenést biztosít.

A műtét menete

A beavatkozás előtti orvosi konzultáción plasztikai sebészünk felméri a probléma súlyosságát, tájékoztat a lehetséges műtéti módokról és az elérhető eredményekről. A konzultáció során az elvárásoknak és az egyéni adottságoknak megfelelően kerül kiválasztásra a legcélravezetőbb műtéti technika. A combplasztikát laborvizsgálatok előzik meg, 40 éves kor felett az altatásban végzett műtéthez mellkasröntgenre is szükség van. A beavatkozás altatásban történik, és általában 2-3 órát vesz igénybe. A műtét során, ha szükséges, eltávolítjuk a felesleges zsírszövetet, majd a meglazult bőrszövet kerül kimetszésre. A combplasztikánál kevésbé látható helyen, a comb belső oldalán vagy a combhajlatban végezzük a vágást, ami itt látható, vékony hegvonalat eredményez, de ez az idő múlásával egyre halványodik.

A műtétet követő időszak

A combplasztika után azonnal kompressziós ruhát adunk, amelyet 4–6 hétig kell viselni. A bőr alá egy vékony szívócsövet helyeznek, amely elvezeti a képződő váladékot – ezt 1-2 nap elteltével kiveszik. A műtét után általában 1 éjszakát kell a klinikán tölteni. Kontrollvizsgálat egy hét múlva történik, majd a varratok eltávolítását 2, illetve 3 hét múlva végezzük. Irodai munkába kb. 2 hét múlva lehet visszatérni, a sportolástól pedig 8 héten át tartózkodni kell. Ezután fokozatosan vissza lehet térni a mindennapi életvitelhez és a mozgáshoz is.

Combplasztika

  • Combplasztika
    850 000 Ft-tól

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A kezelést végző orvosaink

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.