Mosolyráncok kezelése

Mosolyráncok kezelése
Száj és környéke
Mosolyráncok kezelése

Az orrszárnyaktól a száj széle felé futó mosolyráncok - vagy más néven nazolabiális redők - életünk legboldogabb pillanatainak emlékei. Ám az idő múlásával ezek a barázdák egyre mélyebbé válnak és sokszor fáradtságot sugalló külsőt eredményeznek. Ha úgy érzed nemet mondanál nekik és frissebb megjelenés mellett tennéd le a voksod, a Melioraban tudunk rá megoldást nyújtani.
 
Az évek múlásával arcunk fokozatosan veszít rugalmasságából, ráncaink elmélyülnek, ez bőrünk korral járó természetes tulajdonsága. Az öröklött tulajdonságaink mellett a rossz szokások természetesen tovább ronthatnak ezen az állapoton, így a dohányzás, alkoholfogyasztás, dehidratáció mind – mind olyan tényezők, amelyek negatívan befolyásolják bőrünk állapotát.

Mosolyránc feltöltése plasztikai beavatkozás nélkül

30 éves kor felett már egészen mély ráncok is megjelenhetnek. Az egyik ilyen arcrész, amelyre kifejezetten jellemzők a mélyebb barázdák az az orr csücskétől a száj széléig húzódó terület, ez az úgynevezett nazolabiális zóna. Az itt jelenlévő és fokozatosan erősödő mosolyráncok sajnos egy bizonyos mélység után kimerültséget sejtethetnek. A jó hír, hogy plasztikai beavatkozás nélkül, minimál invazív eljárással orvosolható ez az esztétikai probléma.
 
A látványos fiatalodást a ráncokba fecskendezett hylaruonsavas feltöltéssel érhetjük el. A hyaluronsav a testünkben is megtalálható természetes anyag, mely a bőr kötőszöveteinek is fontos összetevője. A legújabb típusú, keresztkötéses hyaluronsavak azonnali eredményt nyújtanak és tartósak, körülbelül egy – másfél évig élvezhetjük áldásos hatásukat. A hyaluronsavak nem tartalmaznak allergéneket, tolerancia tesztek nélkül, bármely páciens esetében alkalmazhatók. Szintén kiváló feltöltőanyag erre a területre, mely erős kollagén stimulátor is a kalcium hidroxiapatit nevezetű feltöltőanyag, mely akár másfél-két évig is biztosíthatja a kívánt hatást.

A kezelés menete

A töltés előtt a kezelendő területet fertőtlenítjük. Érzéstelenítés nem szükséges, hiszen már a feltöltőanyagban is van lidocain. Ezután következik az injektálás, mely csaknem teljesen fájdalommentes. A beadás helyét az injekciózás után , ha szükséges, néhány percig jegeljük.
A kezelés után lehetséges enyhe duzzadás, kipirosodás az adott területen, mely természetes reakció és néhány óra, de legfeljebb pár napon belül meg is szűnik.
A gyors, akár ebédszünetben is elvégezhető beavatkozás teljesen ambuláns, utána a napi rutinunk rögtön és minden változás nélkül folytatható.
 
A pácienst kipihentebb, harmonikusabb megjelenés fogadja a tükörbe tekintés után rögtön, mely növekvő elégedettségérzetet és fokozódó önbizalmat jelent aztán a mindennapokban.

Mosolyráncok kezelése

  • Mosolyráncok kezelése, nő / férfi:
    51 000 Ft / 58 000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.