Ajakhidratálás

Ajakhidratálás
Száj és környéke
Ajakhidratálás

Az ápolt, vonzó ajkak a legtöbb ember számára egyet jelentenek a szépséggel, nem csoda hát, ha az ajkakhoz kapcsolódó beavatkozások orvosesztétikai centrumunk legnépszerűbb kezelései közé tartoznak.
 
A hyaluronsavas ajakhidratálást azon pácienseinknek ajánljuk, akik szívesen frissítenének ajkaik megjelenésén, de nem vágynak dúsabb, nagyobb vagy a jelenlegihez képest más formájú ajkakra, csak egy kis extra üdeséget szeretnének kapni. A korral az ajkakon is megjelennek apróbb ráncok, amiket tökéletesen lehet kezelni az ajakhidratálással. Ez az eljárás a hagyományos szájfeltöltéshez képest kevesebb töltőanyaggal történik és csak a bőr legfelső rétegébe kerül beinjektálásra. A végeredmény pedig látványos, mégsem feltűnő: simább ajkak, hidratáltabb száj és halványabb ráncok.
 
A hyaluronsav egy természetes molekula, testünk egyik fontos építőeleme és minden szövetünkben jelen van, így használata teljesen biztonságos. Idővel – nagyjából 6-12 hónapon belül – pedig teljesen lebomlik, így a kezelés igény szerint ismételhető.
 
Az ajakhidratálás tompa végű kanüllel történik, helyi érzéstelenítésben. A töltőanyag az ajak két sarkából kiindulva kerül a megfelelő helyre. A kezelés mindössze nagyjából 30 percet vesz igénybe és nem jár fájdalommal, lábadozási idővel, utána bátran folytathatók a mindennapos tevékenységeink.

Ajakhidratálás

  • Ajakhidratálás
    45 000 Ft-tól

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.