Scarlet RF mikrotűs kezelés – lifting és bőrfeszesítés egyben

Scarlet RF mikrotűs kezelés – lifting és bőrfeszesítés egyben

Fiatalabb éveinkben arcunk jellegzetes „V” formával rendelkezik, amely annyit tesz, hogy a járomcsontnál szélesebb, míg az állunk irányába egyre keskenyedik az arcunk. Az idő múlásával sajnos ez az állapot megváltozik és a „V” alak „A” alakká fordul: a kötőszövetek már kevésbé feszesek és megereszkedésnek indulnak, valamint veszítenek volumenükből, kialakulnak a ráncok, a pórusok tágabbá válnak a test teljes felületén. A Scarlet RF mikrotűs kezelés segítségével ezeken a folyamatokon most változtathatunk!
 
A mikrotűkkel kombinált rádiófrekvenciás hatás révén a bőr megújul és feszesebbé válik az arc, a nyak és dekoltázs bőrén egyaránt, továbbá halványabbá válnak az aknék és a pattanások által okozott hegek, a pórusok feszesebbé válnak, a felszíni ráncok finomodnak, akár eltűnnek és egy általános frissesség érzetet kap a bőrünk. Egy szóval: fiatalosan és üdén telt, ragyogó arcbőrt kapunk a kezelések hatására. Mindemelett a kezelés kiválóan alkalmazható testre is, kiváltképp a felkar, a comb és a fenék megereszkedett részeire.  

Milyen kezeléseket egyesít a Scarlet RF mikrotűs kezelés?

A Scarlet RF mikrotűs kezelés több, eddig már bizonyítottan kiváló esztétikai kezelés hatásait egyesíti: egyrészről a frakcionált lézeres kezelés, illetve az IPL villanófény előnyeit biztosítja, kiegészítve a már jól ismert rádiófrekvenciás eljárások pozitív tapasztalataival és a dermaroller kollagén-termelést fokozó hatásával.

Hogyan működik a Scarlet RF mikrotűs kezelés?

Első lépésként a szakember fertőtleníti a kezelt bőrterületet, majd érzésteleníti is azt. A kezelőfej- és gép megfelelő beállítása után – mely a bőr igényeinek megfelelően, személyre szabottan történik -, el is kezdődik a kezelés.

A készülék kezelőfeje a bőrhöz érintéskor egyszerre 50 nagyon vékony, speciális bevonattal rendelkező mikrotű révén fejti ki hatását, 15x15 mm területen eloszlatva. A tűk ezután behatolnak a bőrfelszínbe, ahol előre beállított rádiófrekvenciás impulzust juttatnak a be a megfelelő mélységben. A kezelt területen egyúttal hő is keletkezik, ez az energia stimulálja a kollagén és az elasztin termelését. A tű kizárólag a másodpercig töredékéig jut a bőrfelszínbe, így a fájdalom-, kellemetlenségérzet minimális. A teljes kezelés nagyjából 60-90 percet vesz igénybe.
 
A tűk szúrása minden esetben egyenletes, mivel egy automatizált gép szabályozza, így egyenletes mélységben hatol a bőrbe minden kezelt területen.
A korábbi rádiófrekvenciás kezelések kizárólag a bőr felszínén tudták kifejteni hatásukat, míg a Scarlet segítségével ez már a bőr mélyebb rétegeiben is lehetséges.

Scarlet RF mikrotűs kezelés

A bőr felszíni sérülése minimális, így hosszas felépülési idővel sem kell számolnunk. A Scarlet tehát az epidermisz minimális sérülése révén épít a bőr saját sejtmegújulási folyamataira, fő hatását azonban a dermisz rétegében fejti ki.
 
A Scarlet egész évben alkalmazható, legyen szó fiatalabb életkorú páciensekről aknés hegekkel, tág pórusokkal és zsíros bőrrel, vagy idősebb páciensekről laza, megereszkedett, bőrrel és a pigmentáció jeleivel.
 
A különböző szövettani vizsgálatok bebizonyították, hogy már 3 Scarlet kezelés után nagy mértékben észlelhető a kollagén intenzívebb termelése. Az első kezelés is látványos eredményekkel jár, de a Scarlet RF mikrotűs kezelés sorozatban alkalmazva fejti ki igazi hatását. Az optimális eredmények érdekében havonta érdemes a kezelést megismételni és egy sorozat általában 3-4 kezelésből érdemes, hogy álljon. A negyedik kezelés utána az eredmény már nagyon jól látható.

Az első konzultáció

A Scarlet RF frakcionált kezelés előtt minden esetben szakorvosi konzultáció történik. A bőrgyógyászaink felmérik a bőr aktuális állapotát, és megállapítják, hogy valóban ez-e a legmegfelelőbb módszer a fennálló problémáka kezelésére, esetleg szükséges-e a kezelést egyéb esztétikai eljárásokkal kombinálni.

Scarlet RF mikrotűs kezelés orvosi konzultáció

Amennyiben a páciensnek korábban már volt része bármilyen esztétikai beavatkozásban (hialuronsavas töltés, arcfiatalító kezelések, plasztikai műtétek), arról mindenképp beszámolási kötelezettsége van az orvosa felé.
 
Amíg a plasztikai műtétek körülményesebb előkészületekkel járnak, itt ezekkel szemben - a konzultáción történő alapvető vizsgálatokat követően - továbbiakra nincs szükség.

Az ideális eredmények érdekében azonban javasoljuk bizonyos életmódbeli-változások alkalmazását, hogy a kezelés eredménye maximális és az elvárt szintű legyen. Javasoljuk például a dohányzás, az alkohol mellőzését és a első néhány napban a közvetlen napfény kerülését, szoláriumot, szaunát, hogy a bőr regenerációs folyamatait intenzíven segítsük.

A ScarLet RF kezelés hatásai:

 • javítja a szövetek volumenét
 • egyenletesebbé varázsolja a bőr felszínét
 • minimalizálja a ráncokat
 • lifting hatást ad
 • a kisebb hegek halványabbá válnak
 • a pórusok méretét csökkenti
 • minimalizálja a faggyútermelést
 • a tágult ereket és a kipirosodást optimalizálja
 • a hiperpigmentációt csökkenti

Mely területeken érdemes leginkább alkalmazni?

 • megereszkedett szemhéj
 • leesett szemöldök
 • orcák
 • nazolabiális redők
 • marionett redők
 • állvonal
 • dekoltázs
 • kézfej és térd környékén
 • hasfal
 • combok
 • felkar

Milyen esetben nem alkalmazható a Scarlet kezelés?

 • terhesség
 • vírusos állapotok, gombás, illetve bakteriális fertőzés esetén

Kérdés esetén fordulj a Meliora munkatársaihoz bizalommal.

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.