IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Karimi Rouzbeh

  • fej-nyak sebész, fül-orr-gégész
  • orvosesztétikát végző szakorvos

2015-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, amelyet követően a Péterfy Sándor Utcai Kórházban lettem fül - orr - gégészeti rezidens. A szakorvosi képesítésemet 2021-ben szereztem meg. 

A 6 éves fül – orr – gégészeti tevékenységem során a gyógyító tevékenység mellett mindig arra törekedtem, hogy az elvégzett sebészeti beavatkozások esztétikai romlást semmiképp se okozzanak, ezáltal éveken át mélyítettem az emberi arc anatómiájával kapcsolatos ismereteimet, nem csak elméleti, de gyakorlati szinten is.       Végül a sok elégetett páciens, pozitív visszajelzése olyan motivációt adott, amely miatt tovább éveken át bővítettem szakmai tudásomat az arcszépészeti beavatkozásokra fókuszálva, mivel lenyűgözőnek találom, hogy már egy apró beavatkozás, egy új technika alkalmazása is mennyire markáns változást okozhat, az adott személy megjelenésén. Filozófiám az, hogy gondos tervezéssel és a precíz arányosságra való törekvéssel lehetséges a kívánt esztétikum megalkotása. 

A magasszintű szakmai hozzáértés mellett nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a páciens - orvos kommunikáció megfelelően empatikus és segítőkész legyen, valamint a kezelésekről teljeskörű tájékoztatást adjak. Tekintettel arra, hogy több nyelven is beszélek (perzsa, angol, magyar), ezért nem okoz gondot a különböző nemzetiségű emberekkel való konzultáció sem.

Kiemelt fontosságú, hogy szakmai információim mind gyakorlati és elméleti szinten naprakészek legyenek, ezért folyamatosan képzem magam nemzetközi és hazai továbbképzéseken, konferenciákon való részvétellel.

Dr. Karimi Rouzbeh által végzett kezelések

Arckezelések

Szemkörnyéki kezelések

Száj környéki kezelések

Orr és környéke

Testszobrászat

Arc, nyak, toka, dekoltázs

Mellplasztika

Nőgyógyászat

Nemigyógyászat

Proktológia

Érsebészet

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.