IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Hetthéssy Judit Réka PhD

 • kézsebész
 • Kézklinika ügyvezető igazgatója
 • Semmelweis Egyetem adjunktusa

PhD fokozatomat 2019 -ben a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományok Rácz Károly Doktori Iskolájában védtem meg, jelenleg aktív és akkreditált PhD témavezető vagyok. Hazai és nemzetközi folyóiratokban rendszeresen publikálok. 

Konzultációs időpont foglalásáért érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunknál:

+36 1 785 9895

Miben segíthetek?

Praxisomban az ujjak, a kéz, a csukló, az alkar és a könyök betegségeit gyógyítjuk.

Szakorvosi rendelésemen 

 • konzultációra, 
 • a panaszok mögött megbúvó elváltozások kivizsgálására, diagnosztizálására, 
 • röntgenfelvételek helyszíni készítésére, 
 • kezelési – és szükség esetén műtéti – terv felállítására és 
 • segédeszközök elrendelésére 

is lehetőség van, felnőttek és gyermekek számára egyaránt. 

Ha műtéti ellátásra van szükség, a beavatkozást szintén ránk bízhatja a legegyszerűbbtől a legkomplexebb kézműtétig.

A kézen előforduló gyakori betegségek (alagútszndróma, nyeregízületi porckopás, pattanó ujj, Dupuytren betegség, ganglionok/ciszták stb.) műtétes és műtét nélküli ellátásában az elmúlt 15 évben széleskörű tapasztalatot szereztem. Amennyiben a műtét nélküli kezelés sikertelen, illetve a műtéti beavatkozás jelenti a legjobb megoldást - ezeket a beavatkozásokat nagy számban és kiszámítható eredmények mellett, jól strukturált és szervezett körülmények végzem.

A Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján töltött évek alatt, illetve a külföldi ösztöndíjak alatt gyakorlatot szereztem a kézsebészet ritkábban felölelt területeiben. Ilyen például a sérülések esetleg korábbi beavatkozás után visszamaradt problémák kezelése,  a daganatos elváltozások illetve a reumás betegségek okozta enyhébb vagy súlyos deformitások valamint egyes  felsővégtagi spasztikus kórképek kezelése (pl. stroke utáni állapotok).   Ezeknek a kézbetegségeknek a kezelése speciális képzettséget, gyakorlatot, illetve nem elterjedt eszközpark vagy módszertan használatát követeli. A Kézklinikán keresztül ezeknek a kórképeknek az ellátására is van lehetőség.

Praxisomban kiemelt szerepet tölt be a gyermekellátás. Az Országos Baleseti és Sürgősségi Osztályon szerzett speciális tudást külföldi tanfolyamok mellett a Semmelweis Egyetem Gyermekortopédiai Osztályával valamint a Bethesda Kórházzal való együttműködés során fejleszthettem. A kézfejlődési rendellenességek kezelése mellett a sérülések (csont/ín/ideg) utáni állapotok korrekciójával, valamint daganatos elváltozásokkal is foglalkozom.

Munkatapasztalat

2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezt követően az Országos Baleseti Intézet Traumatológiai, Gyermektraumatológiai valamint Kéz- és Mikrosebészeti Osztályán dolgoztam.

2012-ban szereztem szakvizsgát ortopéd sebészetből és traumatológiából kiváló minősítéssel. 

2014-2021 között Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján dolgoztam kézsebészként majd

2018-tól profilvezető kézsebészként.

2014-ben szereztem szakvizsgát kézsebészetből, szintén kiváló minősítéssel.

2016-ban Európai Kézsebészeti Szakvizsgát szereztem (European Board of Hand Surgery Diploma Examination)

2022 – Kézklinika megalapítása

Képzések

Szakképzésem során nagy hangsúlyt fektettem a külföldi tapasztalatszerzésre is - ösztöndíjak, nemzetközi kurzusok. 

2012-ben elnyertem az Európai Kézsebész Társaság (Federation of European Societies for Surgery of the Hand – FESSH), Traveling Fellowship ösztöndíját, melyet Zürich Egyetemi Klinikája Kéz és Plasztikai Sebészeti osztályán (Klinik für Plastische und Handchirurgie UniversitätsSpital Zürich) töltöttem. 

2013-ban a Leonardo Mobilitás ösztöndíj segítségével a modern kéz és csuklósebészetről tanulhattam Németországban (Hand und Plastische Chirurgie Orthopädische Klinik Markgröningen). 

2016-ban az Európai Csuklóarthroscopos Társaság ösztöndíjasaként látogathattam el spanyolország híres kézsebészeti központjába (Dr. Piñal y Asociados: Cirugía de mano, muñeca y microcirugía – Santander). 

2016-ban az Amerikai Kézsebészeti Társaság ösztöndíjasaként kereshettem föl több amerikai kézsebészeti centrumot ismereteim bővítése céljából :

Mayo Clinic-Rochester Hospital for Special Surgery-New York, Massachusetts General Hospital, Loyola University Medical Center.

2015 óta rendszeresen szervezek elméleti és gyakorlati továbbképző kurzusokat kézsebészeknek és leendő kézsebészeknek

2020-ban szervezésem alatt valósult meg a kézsebészek számára hosszú idő után újra kínált kötelező szintentartó kurzus. A kurzuson a résztvevők neves hazai szakértőktől mind elméleti, mind gyakorlati tudást szerezhettek  

Tudományos tevékenység

PhD fokozatomat 2019 -ben a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományok Rácz Károly Doktori Iskolájában védtem meg, jelenleg aktív és akkreditált PhD témavezető vagyok. Hazai és nemzetközi folyóiratokban rendszeresen publikálok. 

Arckezelések

Szemkörnyéki kezelések

Száj környéki kezelések

Orr és környéke

Testszobrászat

Arc, nyak, toka, dekoltázs

Mellplasztika

Nőgyógyászat

Nemigyógyászat

Proktológia

Érsebészet

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

 • gyermekbőrgyógyászat
 • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
 • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
 • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.