IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Csellár Zsuzsa

  • Esztétikai bőrgyógyász
  • Bőr- és nemigyógyász

2009: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Klinikai onkológia szakvizsga 2005: Semmelweis Orvostudományi Egyetem (Budapest), Bőr- és nemibetegségek, kozmetológia szakvizsga

A szakorvosi képzést a Szent István Kórház Bőrgyógyászati osztályán és a Heim Pál Kórház gyerekbőrgyógyászatán töltöttem. Szakrendelői gyakorlatot a Tétényi úti Kórház és Rendelőintézet Bőr- és nemibeteg Gondozó Intézetben folytattam. A Szent István Kórház Bőrgyógyászatán bekapcsolódtam az onkodermatológia ambulancia, műtő, fekvőbeteg ellátásba és 1999-ben klinikai onkológiából is szakvizsgát tettem. 2008-ig dolgoztam a XI. kerületi Bőr-nemibeteg Gondozó Intézetben, az utolsó négy évben a gondozó intézet vezetője voltam. Magángyakorlatot 1989-ben kezdtem a Lézermed Kft.-ben.

Lézergyógyászatból, lézersebészetből vizsgázva az elsők között szerezhettem tapasztalatot a bőrgyógyászati, esztétikai lézerek alkalmazásában. Ez az 5 éves tapasztalat kuriózum a bőrgyógyászok között. 2008-tól az Országos Onkológiai Intézet onkodermatológiai szakambulanciáján dolgozom, és magánpraxist folytatok. Általános bőrgyógyászati ellátáson kívül főleg az onkodermatológia és az esztétikai bőrgyógyászat a fő érdeklődési területem. Elsők között dolgoztam szőrtelenítő lézerrel, a szén-dioxid lézer bőrfelszínt kezelő gépével, melynek utódja a frakcionált lézer, amit mai napig is használok, mint ahogy a Q kapcsolt ND YAG lézert, vagy az IPL-t is.

Dr. Csellár Zsuzsa által végzett kezelések

Arckezelések

Szemkörnyéki kezelések

Száj környéki kezelések

Orr és környéke

Testszobrászat

Arc, nyak, toka, dekoltázs

Mellplasztika

Nőgyógyászat

Nemigyógyászat

Proktológia

Érsebészet

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.