IDŐPONTFOGLALÁS

Dr. Bognár Péter

  • Esztétikai bőrgyógyász
  • Bőr- és nemigyógyász

2006 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, summa cum laude minősítés.

A diploma megszerzése (2006) óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom. 2011-ben bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsgát tettem, kiváló eredménnyel. Ezt követően tovább folytattam munkám a Klinikán mint szakorvos, majd egyetemi tanársegéd. Emellett 2015 óta folytatok magánrendelést a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban is.

Szakmai tapasztalataim a Klinika fekvőbeteg osztályain, majd a járóbeteg-szakrendeléseken (általános bőrgyógyászati, STD/nemigyógyászati, onkodermatológiai, és allergológiai szakambulanciák) szereztem. 2017 óta rendelek az Egyetem kozmetológiai szakambulanciáján is. A betegellátás mellett részt veszek a magyar és külföldi orvostanhallgatók, valamint szakorvosjelöltek képzésében. Ph.D. fokozatom 2016-ban szereztem meg, melynek témája a bőr védőfunkciója volt, a publikált közleményekben bizonyítottuk, hogy egy eddig ebben a tárgykörben nem vizsgált enzim (a transzglutamináz 3) is szükséges az intakt bőr barrier kialakulásához. A klasszikus dermatológia mellett az utóbbi években egyre jobban kezdtem érdeklődni a kozmetológia iránt (mint tudományág is). A szakvizsga után számos esztétikai képzésen vettem részt, mind Magyarországon, mind külföldön.

Az utóbbi években egyre több kozmetológiai beavatkozást végzek, melyeket a lehető legjobb eredmény érdekében – ha szükséges – előszeretettel kombinálok is. Néhány kezelést az országban szinte egyedülállóként végzek, így pl. köröm psoriasis injectios kezelését, ill. az erőteljesebben pigmentált bőr esetében is alkalmazható speciális orvosi hámlasztásokat (pl. yellow peeling, kombinált illetve szekvenciális peelingek) is. Kifejezett érdeklődési területem az orvosi hámlasztások mellett az acne hegek komplex kezelése, melynek során kombinálom a sebészeti subcisiot (alámetszés), a lézer illetve IPL-kezelést, ezeket szükség szerint hámlasztásokkal, korszerű frakcionált lézer technológiával, valamint hyaluronsavas töltéssel is kiegészítem, ezzel törekedve a legjobb esztétikai eredményre. Előszeretettel végzek botox- és hyaluronsavas kezeléseket is (ajak- illetve ráncfeltöltések), melynek során mindig a harmonikus arc elérését tartom szem előtt. A hyaluronsavas töltések során törekszem a legmodernebb trendeket is ismerni, illetve alkalmazni. Használom az „MD kódrendszert”, valamint annak komplex arckezelési sémáit is, ennek kapcsán kezdett érdekelni a myomodulációval végzett arcmimikai finomhangolás is.
 
Rendszeresen előadok hazai továbbképző konferenciákon, tudományos eredményeinkkel több alkalommal szerepeltem nemzetközi konferencián is. Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társaságnak, annak kozmetológiai szekciójának, a Magyar STD Társaságnak, valamint a hámlasztások kapcsán tagja vagyok a „Nemzetközi Hámlasztó Társaságnak (International Peeling Society)  is. 

Dr. Bognár Péter által végzett kezelések

Arckezelések

Szemkörnyéki kezelések

Száj környéki kezelések

Orr és környéke

Testszobrászat

Arc, nyak, toka, dekoltázs

Mellplasztika

Nőgyógyászat

Nemigyógyászat

Proktológia

Érsebészet

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.