IDŐPONTFOGLALÁS

Russian lip – az igazán vonzó ajkak

Gyakran halljuk, hogy az orosz nők kivételesen szépek. Így nem csoda, hogy számos szépségideál és orvosesztétikai beavatkozás az oroszokhoz köthető. Ilyen például a russian lip ajaktöltési technika, amit bár 2015 óta alkalmaznak az orvosesztétikában, most lett csak igazán trendi. A russian lip az orosz matryoshka babáktól ered, akiknek szép, szimmetrikus, csókos szájuk van.

A russin lip eljárás lényege, hogy úgy emeljük ki az ajkakat, hogy azok középen a legdúsabbak, szív alakot formálva, folyamatos csókos hatást kölcsönözve ezzel az ajkaknak. A végeredmény nagyon vonzó és szexi. Előreláthatólag ez az ajaktöltési technika lesz a 2021-es legnépszerűbb műtét nélküli esztétikai beavatkozása. Népszerűsége szárnyal, közel 211 000 bejegyzés található az Instagramon #russianlips hashtaggel és 14 millió TikTok megtekintés. Ezek alapján bátran állíthatjuk, hogy ez az új esztétikai őrület.
 
Az ajak formája genetikai adottság, azonban a kor előrehaladtával mindenkinek vékonyodni kezdenek az ajkai, mert az ajkak alatti csont elkezd megfogyatkozni és ajak befelé fordul. Az ajaktöltés kiváló megoldás, ha szeretnénk dúsabb ajkakat. A russian lip technikával a jó ízlés határán belül maradva lehet érdemi változást elérni. A dúsabb ajak optikailag minden esetben fiatalít, vonzóbbá teszi az arcot.

russian-lips

Hogyan zajlik a Russian lip kezelés?

Ez a technika annyiban különbözik a hagyományos ajaktöltéstől, hogy a hyaluronsavat az ajkak belső részétől kifelé haladva injektáljuk az ajkak legfelső rétegeibe, nem pedig az izomba. Ennek köszönhetően az ajak megemelkedik és enyhén kinyílnak. Ennek az eljárásnak köszönhetően kevesebb anyagra van szükség, mint a hagyományos ajaktöltésnél és az eredmény is tartósabb, hiszen a hyaluronsav nem az izomba kerül, így nem szívódik fel az izommozgás hatására olyan gyorsan.

Az eljárás során több apró szúrást alkalmazunk, többet, mint a sima ajaktöltés esetén, ezért az ajak duzzadtabb lehet és nagyobb az esélye az esetleges bevérzésnek is. Ezek a tünetek azonban néhány nap elteltével elmúlnak. Az eredmény pedig természetesen dús, érzéki ajkak.

Kinek ajánljuk a russian lip ajaktöltést?

Ez az eljárás mindenki számára jó, aki igazán vonzó, dús ajkakat szeretne, ami eltér a már megszokott ajak formától. Gyönyörű eredményt lehet elérni azoknál a pácienseknél, akiknek még nem volt ajaktöltése, de azoknál is, akiknek már igen, de más formát, teltebb ajkakat szeretnének.

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.