IDŐPONTFOGLALÁS

Juvéderm – a Meliora kedvenc töltőanyaga

A Juvéderm töltőanyagokról

A Juvéderm a töltőanyagok a világ elsőszámú, modern, hyaluronsav tartalmú töltőanyag márkája. Gyártója az orvosesztétika területen világelső Allergan Corporation. Termékeik jellemzői a csúcsminőség, a biztonságos alkalmazhatóság (100%-os klinikai vizsgálatok igazolják), a természetes megjelenés és a tartós eredmények. A Juvéderm termékekkel végzett beavatkozások hatása, kezeléstől függően, 9 – 24 hónapig is látható.
 
A Juvéderm töltőanyagok fő komponense a hyaluronsav, amely testünk természetes alkotórésze. A hyaluronsav nagy mértékben képes a vizet megkötni, ezáltal biztosítani a bőr frissességét és fokozni annak nedvességmegtartó erejét.
A Juvederm termékek a magas koncentrációjú, térhálós szerkezetű hyaluronsavon túl lidokaint is tartalmaznak, így azok helyi érzéstelenítéssel is bírnak az adott, kezelt területen.
 
A Juvéderm töltőanyagok a legkülönfélébb részeken alkalmazhatók az arcon, ránctöltéstől a szájtöltésen át az állívformázásig. A márkának több típusa ismert, melyek egyedi tulajdonságaik alapján más és más célokra használhatók.

juvederm-toltoanyag

A Juvederm márka típusai

A Juvederm Volite megfelelő a rugalmasság és hidratáltság általános javítására alkalmas. Halványítja a finom ráncokat, valamint simább és egyenletesebb megjelenésű bőrt eredményez. Fokozza a kollagén termelését és a bőrben a felhám hidratáltságát és erősödését idézi elő. Az eredmény: friss, üde és hidratált bőrfelszín.

A Juvederm Volbella az ajkak dúsításának, illetve a szájkörnyéki ráncok finomításának kedvelt töltőanyaga, eltüntethetők vele a bőr öregedésével járó úgynevezett dohányzó ráncok is. Ez az ajaktöltési eljárás természetesen telt és harmonikus eredményt biztosít a rettegett „kacsaszáj” effektus nélkül. A szem körüli ráncok halványítására is előszeretettel alkalmazzuk ezt az anyagot. Az arc további területein fokozhatja más Juvederm készítmények hatását.

A Juvederm Volift leggyakoribb alkalmazási területe az orrszárny-szájzug közötti (nazolabiális) és a szájzug-áll közötti (marionett) ráncok és redők területe. Segítségével az összes nevetőránc kisimítható. Ezeken felül alkalmas a szemöldökök közötti ránc és a homlokránc kezelésére is, a szemöldök felemelhető, hangsúlyosabbá tehető, a szem alatti karikák eltüntethetők, valamint az arc kisebb kontúrhiányainak korrekciója is lehetséges.

A Juvederm Voluma segítségével látványos eredmények érhetők el rövid időn belül. Nevét is a masszív térfogatpótlásról kapta (voluma = volumen, azaz térfogat). Az arc középső harmadának beesése (szem alatti járomcsont, orca), illetve az áll és a száj közeli területek volumenhiánya is szépen pótolható ezzel a sűrű, mégis lágy anyaggal. Természetes, mégis látványos eredményt hoz. A Voluma a ráncfeltöltés terén is hatékony, akár a száj-, akár a szemkörnyéki ráncok kisimítása a cél.

A Juvederm Volux az Allergan cég legújabb terméke. Ez a hyaluronsav az arc alsó részének határozottabb megjelenését tudja elősegíteni és kifejezetten az áll és állív markánsabb térfogatnövelésére és helyreállítására alkalmazzuk. Az eredmény: feszesebb, kontúrosabb állív, karakteresebb és tónusosabb állcsúcs. Hatása akár 18 – 24 hónapig tart.
 
A Juvéderm kiváló minőségű töltőanyagai már évek óta bizonyítják a csúcsminőséget, pácienseink elégedettsége pedig a legnagyobb visszaigazolás számunkra. A Melioraban dolgozó esztétikai orvosaink, akik bőrgyógyászok és plasztikai sebészek , mind a Juvéderm töltőanyagaival dolgoznak. Próbáld ki te is!

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.