IDŐPONTFOGLALÁS
Meliora By KOC

Kezeléseink

Az esztétikai beavatkozások közül a minimálisan invazív eljárások széles skáláját nyújtjuk pácienseinknek az arc, nyak, dekoltázs területén, melyek anti-aging hatással tartják fiatalon a pácienseink bőrét. Ehhez kapcsolódó szolgáltatásaink:

 • arcesztétikai kezelések: mikrokanüllel történő hyaluronsavas arc- és ráncfeltöltés és botox-kezelések, szálbehúzás, tűs mezoterápia, anti-aging kezelések, lifting, ajaktöltések és formázások
 • lézeres kezelések: frakcionált lézeres kezelés, szőrtelenítés, tetoválás eltávolítás, Scarlet mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés
 • testkezelések: zsírbontó kezelések, cellulit kezelés, obezitológia
 • plasztikai sebészet: Silhouette Soft és Aptos arcemelő szálak, arcplasztikai beavatkozások, pl. szemhéjplasztika, fülplasztika, mellplasztika, zsírleszívás
 • orvosi kozmetika: mélyhámlasztás, orvosi dermaroller, NanoQ Platinum kezelés, Gisele Delorme arckezelések

A fent említett orvos-esztétikai kezelések mellett szakorvosi szolgáltatásokat is nyújtunk:

 • általános bőrgyógyászat: ekcéma, rozácea, pattanások, bőrgomba, anyajegyszűrés, körömgomba kezelése, definitív szemölcskezelés
 • érsebészet/sebészet: visszeres panaszok gyógyítása, érszűkület, gyulladt visszeres csomók, trombózis kezelése. Sebészeten anyajegy, lipoma, sérv, lágyrész tumorok kimetszése, gyógyítása.
 • gyermeksebészet

A Meliora by KOC Buda egyik legexkluzívabb orvos-esztétikai bőrgyógyászata és plasztikai sebészete, amely a Körúti Orvosi Centrum által létrehozott intézmény. Dr. Papp Ildikó, orvosigazgató 2007-ben alapította meg a Körúti Orvosi Centrumot, ami azóta is töretlen sikerrel üzemel Budapest szívében. 2021 elején fogalmazódott meg a gondolat, hogy a rengeteg elégedett páciens és az egyre bővülő orvos esztétikai szakrendelés megkövetel egy önálló orvos-esztétikai centrumot. Így jött létre a Meliora by KOC. Igényes környezetben várjuk pácienseinket. Exkluzivitásunkat a magasan képzett szakorvosok, a minőségi anyagok és a legmodernebb technológia biztosítja.

A Meliora by KOC orvos-esztétikai bőrgyógyászattal, plasztikai sebészettel, bőrgyógyászati szakrendeléssel, érsebészettel és kozmetikai kezelésekkel várja pácienseit. Minden tevékenységünk a szépséget, a szépülést, az önbizalmat és az egészséget támogatja. Esztétikai centrumunk igazgató főorvosa, Dr. Papp Ildikó az arcesztétika világszínvonalú szakértője, szakmájában nemzetközileg is elismert szaktekintély. Tanulmányait Amerika legjobb egyetemein – többek között a Harvardon – végezte, több amerikai bőrgyógyászati klinikán is dolgozott, rendszeres előadója és trénere nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusoknak. Folyamatosan nyomon követi az új trendeket, a legújabb technikákat és töltőanyagokat a minimálisan invazív beavatkozások terén, hogy pácienseit mindig a számukra legmegfelelőbb módon tudja kezelni.

Ígéretünk

Célunk a személyre szabott, teljes körű kezelési tervekkel megvalósítani a páciensek által áhított külsőt. Kezeléseink során a legjobb minőségű anyagokat és a legmodernebb technikákat alkalmazzuk az egyénre szabott, optimális eredmény elérése érdekében.

Meliora by KOC

Időpontfoglalás

Válassz szakterületet és szakorvost!
Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

 • gyermekbőrgyógyászat
 • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
 • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
 • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.