Szakmai bemutatkozás

A kérdésre, hogy miért lettem plasztikai sebész, a válasz összetett. Az orvosi hivatás elsősorban valami testi betegségben szenvedő emberek gyógyítását jelenti egy gyakorló orvos számára, azonban az esztétikai sebészetnek nem ennyire könnyen megfogalmazható az elsődleges célja. A szépészeti műtétekkel történő szépségre és tökéletességre való törekvés, a gyógyítás mellett, számomra nagyon testhezálló elhivatottságnak tűnt, miután életem során folyamatosan erre törekedtem.

Már az egyetemi évek alatt rendszeresen eljártam tanulni jól ismert plasztikai sebészeti magánklinikákra, ennek során sikerült az alapvető plasztikai sebészeti hozzáállást és látásmódot elsajátítani.

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán 2008-ban fejeztem be, ezt követően 2014-ig kezdetben a Honvédkórház, majd később a Szent István Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgoztam, ahol számtalan ambuláns és altatásos sebészeti műtétet végeztem. 2014-től a Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán kezdtem meg a rezidensi képzést és tanultam meg az alapjait a plasztikai sebészetnek Dr. Tamás Róbert tanár úr és Dr. Debreczeni Béla főorvos úr irányítása alatt, ahol számos esztétikai és helyreállító műtétet végeztem és asszisztáltam. 2018-ban szakvizsgát tettem plasztikai és égéssebészetből. A szakképzés ideje alatt és azt követően is több hazai és külföldi plasztikai sebészeti továbbképzésen és konferencián vettem részt.

A szakvizsgát követően kezdtem el a magánszektorban dolgozni, többek közt a budapesti Aesthetica Orvosi Központban és a Royal Orvos-Esztétikai Központban, ahol nagy számban végzek esztétikai műtéteket, valamint kezeléseket.

Élvezem, hogy plasztikai sebészként dolgozhatok. Munkám során szeretem az újabb és újabb kihívásokat. Hatalmas motiváló erőt jelentenek számomra az elért műtéti eredmények és pácienseim örömteli visszajelzései.

Azt gondolom, minden hölgyben ott rejlik az egyedi természetes szépség és tökéletesség, melyeket mi, esztétikai sebészek próbálunk tovább alakítani, formálni, hangsúlyozni, ez a mi hivatásunk.

Köszönettel tartozom mindazon plasztikai sebész kollégámnak, akik megtanítottak a szakma alapjaira, és segítségükkel megalapozhattam a tudásomat. Így a szakmámat tiszta lelkiismerettel, odaadó elhivatottsággal végezhetem.

Budapest, 2020. 09. 28. Dr. Falus Gábor

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.