IDŐPONTFOGLALÁS

Cellulit kezelés

Cellulit kezelés
Tesszobrászat

„A fájdalommentes eljárással 1,5–2 hónap után tartósan sima, feszes bőr érhető el.”

A narancsbőrről általában

A narancs héjához hasonló bőrtünettel, a cellulittal bizonyára a nők nagy része találkozott már valamilyen formában. A zavaró gödröcskék a hölgyek több mint 80-90% -ánál jelentkeznek életük során, testsúlytól függetlenül. Nőknél való kialakulása gyakorlatilag tisztán biológiai okokra vezethető vissza: a férfiakéval ellentétes kötőszöveti szerkezet – az erős, keresztszálas kötőszöveti rostok helyett lazább és párhuzamos kötőszövetű nők – sokkal hajlamosabbak a tipikus cellulitra jellemző panaszokra. A lazább szövetű bőrtípus a terhesség miatt fontos, ugyanis ez az állapot megköveteli a bőr nagyfokú rugalmasságát, illetve az ösztrogén nevű női hormon jelenléte is fokozza a cellulitra való hajlamot.

Cellulit esetén a bőr alsó rétegének zsírsejtjei átjutnak a bőr felső, irharétegébe és kialakul a bosszantó, egyenetlen felszín. A probléma legtipikusabb megjelenési területei a comb és a fenék, mivel alapesetben is itt találhatók testünk nagyobb kiterjedésű zsírraktárai, de idült esetben a hason, a mellen és a karokon is előfordulhat a panasz. A cellulit akár kilókban, akár kontúrokban vagy bőrállagban is problémát jelenthet a páciensek számára.

A kialakulásnak több oka is lehetséges: meghatározók természetesen a genetikus - örökletes tényezők, de közrejátszanak természetesen a hormonok, a nem megfelelő táplálkozás, a helytelen életmód és persze az örök mumus, a stressz is kiváltó oka lehet. Az állapot nem jelent közvetlen veszélyt az egészségre, ám lelki vonatkozásai miatt – önértékelési zavarok, gátlások, pszichés problémák – igenis fontos ügyként érdemes kezelni.

A cellulit kezelése igazi kihívást jelent, nemcsak a páciensek, de a szakemberek számára is. Nem könnyű a narancsbőr elleni harc, de sokféle eszköz áll már rendelkezésre a makacs probléma ellen. A sport és a célzott masszázs természetesen eredménnyel járhat, az orvos-esztétikai kezelések viszont biztos megoldást ígérnek, így például az orvos centrumunkban végzett Alydia kezelés is, mely fájdalommentes, kényelmes és hatékony terápia a narancsbőr ellen.

cellulit-kezeles-narancsbor-kezeles

Hogyan történik a kezelés?

A cellulit kezelést megelőzően felszíni érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés során apró szúrások formájában egy cellulit elleni hatóanyagkoktélt juttatunk a bőr kötőszövetébe, körülbelül 4-6 mm mélységben az irhába. Ezek a hatóanyagok a cellulitot kiváltó okokat is kezelik, mint az elégtelen mikrokeringés, a lerakódott toxinok, a szöveti károsodás, így több fronton veszik fel a harcot a problémával. A néhány, apró tűszúrás csak a bőrfelszínt éri, ezért a kezelés szinte fájdalommentes.      

A maximális eredmény eléréséhez 7 – 12 kezelésen érdemes részt venni. A kezelések száma függ a cellulit mértékétől és az egyéni igényektől is. A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe, ezért utána könnyedén vissza lehet térni a mindennapi tevékenységekhez. A cellulitbontást hozzávetőlegesen. 7 naponta ismételjük, így kb. 1,5–2 hónap alatt teljes mértékben megszabadulhat a narancsbőrtől.         

A tartós eredmény érdekében a kúra után 30 nappal érdemes fenntartó kezelésen részt venni. A kúra igény esetén évente ismételhető, ha esetleg az elért állapot életmódunk miatt változni látszik.  

Az Alidya megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a bőr szerkezetét. Ezek eredményeképp a bőrfelszín simább, narancsbőrmentes lesz. Az eredmény hosszútávú hatásosságát, távlati eredményeit nagy mértékben befolyásolja életmódunk, így kiegyensúlyozott táplálkozással és rendszeres mozgással jelentős mértékben konzerválhatjuk a kezeléssorozattal megszerzett állapotot.

Mi történik a kezelés után?

A kezelés után enyhe kipirosodás léphet fel a kezelt területen, esetleg enyhe, felszíni bevérzés, ami igen rövid idő (pár nap) alatt elmúlik és nem igényel külön extra beavatkozást. A kezelést követő 12 órában kerülni kell bármely kozmetikai készítmény alkalmazását a kezelt területen!
A kezelés után néhány napon át kerülendő a napozás, a szaunázás, a megerőltető fizikai tevékenységek.

Kinek nem javasolt az Alydia kezelés?  

Amennyiben a kezelésre váró területen akut vagy krónikus panasz, elváltozás áll fenn, a kezelés ellenjavallt. Továbbá súlyos allergiás reakció, diagnosztizált szervi betegség, autoimmun betegség esetén, illetve várandós és szoptató kismamák számára sem ajánljuk kezelésünket.
 
 

Cellulit kezelés

Alidya cellulit kezelés - enyhe cellulit esetén (1 ampulla)
45.000 Ft
Alidya cellulit kezelés - közepesen erős cellulit esetén (2 ampulla)
78.000 Ft
Alidya cellulit kezelés - súlyos cellulit esetén (3 ampulla)
115.000Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.