IDŐPONTFOGLALÁS

Mellplasztika saját zsírral

Mellplasztika saját zsírral
Mellplasztika

„A zsírátültetéses mellnagyobbítás inkább formálja, teltebbé varázsolja a melleket. Ideális alakformáló eljárás, hiszen a nem kívánatos helyen lévő zsírszövetet áthelyezzük a mellbe, hogy az kerekebbé, dúsabbá váljon.”

Hogyan történik a zsírátültetéses mellnagyobbítás?

A zsírátültetés a mellnagyobbítás természetes formája, amelynek során az emberi szervezetben megtalálható saját zsírszövetet használjuk fel. A műtét két részből áll: először megtörténik a kíméletes BodyJet technikával a zsírleszívás valamely testrészről, majd ezt követi a mellnagyobbítás saját zsírral. A BodyJet technológiának köszönhetően rendkívül eredményesen ültethetőek át a zsírsejtek a mellbe: míg az általános zsírátültetésnél az átültetett zsírsejtek 50–70%-a marad meg tartósan, a BodyJet technológiának köszönhetően a zsírsejtek kb. 80%-a beépül. Mégis előfordulhat, hogy a látványos eredmény, a megfelelő mennyiség betöltése érdekében a műtétet ismételni kell.

Azoknak ajánljuk, akik csak kisebb mértékű változást szeretnének a mellükön, vagy tartózkodnak testidegen anyag beültetésétől. A saját zsírral történő mellnagyobbítás, mellformázás nagy előnye, hogy vágás és maradandó heg nélküli a beavatkozás, és ennek köszönhetően a felépülési idő és a fájdalom is jelentősen kisebb, mint az implantátum behelyezése után. Továbbá a mellnagyobbítás saját zsírral hatékony megoldást nyújt akkor is, ha a mellbe helyezett implantátum formája nagyon kivehető, ekkor az implantátumos mellnagyobbítás korrigálható a saját zsírral.

Mi történik a műtét után?

A mellnagyobbítás saját zsírral történő kivitelezése esetén a felépülési idő 4–6 hét, viszont 1 hét után akár már munkába is lehet állni. A műtétet követő 4 hétben szigorúan kompressziós melltartót kell viselni (mert ekkor a legmagasabb az implantátumok elmozdulásának veszélye), majd a legjobb eredmény érdekében további 1 hónapig érdemes ezt a melltartót hordani. A nehéz fizikai munka és a sportolás 6–8 hétig kerülendő.

A mellnagyobbítás akár implantátummal akár zsírátültetéssel történik, nincs hatással a terhességre, szoptatásra.

Milyen kockázatokkal jár a beavatkozás?

A műtét során hegek keletkeznek, ezek az idő múlásával halványodnak, de teljes mértékben sosem tűnnek el. A műtét után a sebgyógyulás is problémát okozhat, fennállhat a gyulladás veszélye. A mell területén érzésváltozás következik be, ez kb. 2 hónapon belül megszűnik. Az implantátum elmozdulhat, amit újabb műtéttel lehet korrigálni. Felléphet fokozott tokosodás: az implantátum behelyezése után a szervezet létrehoz körülötte egy kapszulát, amely bizonyos esetekben megvastagodhat, ami panaszokat okozhat, összenyomhatja az implantátumot.

Mellplasztika saját zsírral

Ár kérésre!
+36 1 785 9895

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.