IDŐPONTFOGLALÁS

Mellplasztika implantátummal

Mellplasztika implantátummal
Mellplasztika

Mit kell tudni az implantátumokról?

A mellimplantátumok méretük, alakjuk és felszínük kialakításában különböznek egymástól. Rendkívül széles választék áll rendelkezésre, így könnyen ki lehet választani az igényeknek, a testalkatnak, az egyéni adottságoknak legmegfelelőbbet. Ennek megfelelően szakorvosaink az előzetes egyeztetés során segítenek kiválasztani az implantátumot. Így a későbbiekben a nálunk történő mellnagyobbítás Budapest belvárosában található rendelőnkben teljesen zavartalanul mehet végbe, és a beavatkozás után teljes komfortérzetet fog biztosítani az új külső.

Fontos tudni, hogy az implantátumok fala egy erős szilikonburok, és általában kohezív szilikongéllel vannak töltve. Ezek lágy állagúak, tapintásuk olyan, akár egy női mellé. A kohezív gél még egy hatalmas előnnyel bír: az implantátum külső burkolatának esetleges sérülése esetén sem folyik ki a tokból.

Az implantátum felszíne lehet teljesen sima, vagy különböző mértékben érdes, texturált. Leginkább a mikrotexturált és nanotexturált felületű alkalmazását preferáljuk. Az implantátum behelyezése után a szervezet az idegen anyag körül létrehoz egy kapszulát, amely a legtöbb esetben puha marad, viszont kis százalékban, de fennáll a veszélye a megkeményedésnek, ami panaszokat okozhat.

Az implantátum formája lehet kerek vagy csepp alakú, ún. anatómiai kialakítású. A különbség az, hogy a csepp alakú implantátumok jobban hasonlítanak a mell természetes formájához, viszont elmozdulás esetén a mell alakját egyenetlenné változtatják. A mellnagyobbítás során a jól megválasztott implantátum a későbbiekben garantáltan tartós megelégedést eredményez.

Hogyan történik az implantátumos mellnagyobbítás?

A mellnagyobbítás Budapest területén található rendelőnkben egynapos sebészeti beavatkozásként altatásban történik, a műtét másnapján a páciens hazamehet. A műtét előtt laborvizsgálatra, EKG-re, emlőultrahangra, illetve 40 éves kor felett mammográfiai vizsgálatra van szükség. Az implantátum behelyezése legtöbbször a mell alatti redőben ejtett metszés felől történik, de lehetőség van a hónalj felől vagy a bimbóudvar körül ejtett metszés alkalmazására is. Az implantátumot a mirigy vagy az izom alá is be lehet helyezni. A behelyezés módja egyénre szabott, a műtétet megelőző konzultáció során dől el.

Mellplasztika implantátummal

Ár kérésre!
+36 1 785 9895

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.