IDŐPONTFOGLALÁS

Zsírbontó injekció tokára

Zsírbontó injekció tokára
Arc, nyak, toka, dekoltázs

„Új, tartós zsírbontó módszer az áll alatti zsírpárnák, toka ellen.”

Hogyan működik a zsírbontás?

Az emberek 73%-át, férfiakat és nőket egyaránt zavarják az áll alatti zsírpárnák. Egy Amerikából származó, forradalmi injekciós, speciálisan az áll alatti zsírlerakódások megszüntetésére irányuló kezelésnek köszönhetően megszabadulhat ettől a kellemetlen jelenségtől.

Az injekció hatóanyaga a deoxikolsav, ami megbontja a toka zsírsejtjeit. Az így elhalt sejteket a nyirokkeringés szállítja el. Ez egy klinikailag tesztelt és hatóságilag engedélyezett, sebészeti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés az áll kontúrozására, a toka csökkentésére.

Klinikailag bizonyítottan hatékonyan tünteti el az áll alatt felhalmozódott zsírpárnákat: általában már az első kezelést követően is jól látható a változás. Hatása akár végleges is lehet, sebészi beavatkozás és műtéti hegek nélkül. A mellékhatása minimális.

Ez a zsírbontó injekció gyakorlatilag bárkinek javasolt, aki elégedetlen a nyak, az áll alatti toka kinézetével, és valamiért nem alkalmas műtéti beavatkozásra, esetleg ő maga nem szeretne sebészeti eljárást az adott területen.

A zsírbontó kezelés menete

Ez egy „ebédidős” beavatkozás, csupán 20-30 percet vesz igénybe. A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől is függ. Általában már az első kezelést követően is látható a változás, de a végső állapot a beavatkozást követő 4-6 hétben alakul ki. Az esetek nagy részében 1-2 ampullát használunk fel alkalmanként és 1-3 alkalom általában elég szokott lenni a kívánt hatás eléréséhez. Az eredmény a beavatkozást követő 4-6 héten belül alakul ki.

Fontos tudnivalók

  • Terhesség és szoptatás idején, lázzal járó betegség alatt, illetve, ha a kezelendő területen gyulladásos folyamatok vannak, az eljárás NEM végezhető el!
  • A kezelt területen kialakulhat zsibbadás, kismértékű fájdalom, pirosodás, duzzanat.
  • A kezelés után 12 óráig kerülje a kozmetikumok használatát. A következő néhány napban kerülje a szaunázást, a napozást, kb. 5 napig az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást.
  • A kezelés előtt és a kúra során kerülje a vérhígító hatású készítmények szedését (pl. aszpirin).
     

Zsírbontó injekció tokára

Aqualyx zsíroldó kezelések (1 ampulla ára)
68.000 Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (2 ampulla ára)
110.000 Ft
Aqualyx zsíroldó kezelések (3 ampulla ára)
170.000 Ft
Belkyra kezelés (1 ampulla)
145.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.