IDŐPONTFOGLALÁS

Szemhéjplasztika

Szemhéjplasztika
Arc, nyak, toka, dekoltázs

A felső- és az alsó szemhéj plasztikája végezhető együtt és külön-külön is.

A szemkörnyék az a része arcunknak, amely a legtöbb figyelmet kapja az emberi interakciók során. A szemhéjplasztikával ezt a területet vesszük célba. Itt jelentkeznek először az öregedés jelei, ezért megfelelő ápolása, illetve fiatalon tartása különösen fontos. Az idő múlásával a szemkörnyék bőre tovább vékonyodik, a kötőszövet meglazul, ez azt eredményezi, hogy a szemhéj bőre megnyúlik, ráncossá válik, és megereszkedik, ami sokszor nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem a látásban is zavaró lehet. Ezek a problémák könnyedén megoldhatók a legkisebb plasztikai beavatkozásnak minősülő – ám az egyik legnagyobb eredménnyel járó – szemhéjplasztikával.

A szemöldök- és a szemhéjplasztika nem jelent nagy fizikális megterhelést a páciensnek, mégis látványos, szembetűnő a változás, évekkel fiatalabb hatást érhetünk el. A megfelelő beavatkozás kiválasztásához konzultáció szükséges a sebész szakorvossal azért, hogy megállapítsa, hogy a szemhéjból kell-e eltávolítani egy kisebb bőrrészt, vagy elegendő lehet a szemöldök megemelése is. A műtétek egyik esetben sem vesznek igénybe 1,5–2 óránál több időt, és általában helyi érzéstelenítésben (igény esetén altatásban is) végezhetők. A műtétek eredménye kor- és bőrtípusfüggő, de számos egyéb tényező is befolyásolhatja a végeredményt.

szemhejplasztika

Felső szemhéjplasztika

  • A legkisebb plasztikai beavatkozás,
  • a szem nagyobbnak látszik, a szemkörnyék fiatalabbnak,
  • látványos eredmény.

A műtét során a felső szemhéjból bőrkimetszéssel eltávolítják a felesleges bőrszövetet, ennek eredményeképp a megmaradt bőr feszessé válik. A kimetszendő bőr mennyiségét a páciens és az orvos közösen döntik el a műtétet megelőző konzultáción. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalommentes, és mindössze kb. egy órát vesz igénybe.

Alsó szemhéjplasztika

  • Látványos szemkörnyék-fiatalítás,
  • hosszan tartó eredmény.

Az alsó szemhéjplasztika során csak nagyobb redő, ránc vagy a szemek alatti táskák megjelenése miatt megnyúlt bőrredő eltávolítása javasolt. Ez esetben a helyi érzéstelenítést követően a szempillasor tövében ejtenek metszést a bőrön, hogy a felesleges bőrt kivágják az esztétikus végeredmény érdekében. Amennyiben szükséges, a zsírsérv okozta „táskák”, a felesleges zsírszövet eltávolítására is sor kerül. Így a szemkörnyék garantáltan évekkel fiatalosabb lesz, és a beavatkozás hatására az öregedési folyamat is lelassul.

Az operáció után a varratot vékony ragasztócsíkokkal fedik be, a varratszedés általában a műtét utáni 5. napon lehetséges. Számítani kell rá, hogy a 2 hétig a szemkörnyéken duzzanat és elszíneződés keletkezik. Amennyiben ennek mértéke már kellemetlenséget okoz, napszemüveggel egyszerűen el lehet rejteni, valamint a varratszedés után néhány nappal már sminkelhető is a terület. Fontos az orvos utasításainak betartása, kerülendő a nehezebb súlyok emelése, az erős fizikai megterhelés, lehajlás, minimum 2 hétig a testedzés ellenjavallt, 2 hétig ajánlott sötét napszemüveg viselése.

Szemhéjplasztika

Alsó és felső szemhéj plasztika
620.000 Ft
Alsó szemhéj plasztika
350.000 Ft
Felső szemhéj plasztika
350.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.