IDŐPONTFOGLALÁS

PermaLip ajakimplantátum

PermaLip ajakimplantátum
Arc, nyak, toka, dekoltázs

„Teltebb ajkak – akár örökre.”         
„Természetes hatás, tartós megoldás.”       
„Biztonságosságát és hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.”

A PermaLip ajakimplantátumot akkor ajánljuk,

 • ha elégedetlen vagy ajkaid formájával, méretével, teltségével, ugyanakkor a félévente történő ajakfeltöltést drágának és macerásnak találod,
 • ha élesebb kontúrú ajkakra, ezáltal fiatalosabb megjelenésre vágysz, de a hyaluronsavas kezelések ismétlése kényelmetlenséget jelent,
 • ha tartasz a tűszúrások okozta fájdalomtól és duzzanatoktól.

A PermaLip egy visszafordítható, de tartós ajakfeltöltő eljárás, amelynek során amerikai prémiumkategóriás szilikonimplantátumot ültetünk az ajkakba. Ez az implantátum is bármikor eltávolítható, ha meguntad, vagy ha nem tetszik az eredmény. Továbbá nagy előnye, hogy az implantátum nem veszít a térfogatából, így akármeddig is marad az ajkaidban, megtartja természetes hatású, eredeti méretét. Többféle méretű implantátum közül választhatsz orvosi segítséggel akár csak felső ajakba, akár csak alsóba, vagy mindkettőbe.

Mi a teendő a műtét előtt?

A permalip ajakimplantátum műtétet konzultáció előzi meg a kezelést végző szakorvossal. A konzultáció során felmérjük az ajkak méreteit, arányait, tisztázzuk a páciens elképzeléseit, kiválasztjuk a megfelelő méretű implantátumot és vázoljuk a várható végeredményt. Fotókkal dokumentáljuk a pillanatnyi állapotot.

A részletes tájékoztatást követően a páciensnek alá kell írnia egy beleegyező nyilatkozatot. A műtétet megelőzően rutin vérképre és véralvadás vizsgálatra van szükség.        
A műtét előtt kerüljük a dohányzást, hagyjuk abba a véralvadásra ható gyógyszerek szedését és a különböző vitaminok és étrendkiegészítők szedését is függesszük fel 14 napra. 

Hogyan történik az implantátumos ajakfeltöltés?

A permalip ajakimplantátum ambuláns beavatkozás, behelyezése helyi érzéstelenítés mellett történik. Az érzéstelenítés után a száj belső sarkában egy 2-3 milliméteres metszést ejtenek. Ezen a metszésen keresztül helyezik be az implantátumot, majd beigazítják. Végül felszívódó varrattal zárják be a metszést, amely láthatatlan, mert heg nélkül gyógyul.

A beavatkozás körülbelül 30 percet vesz igénybe. A helyi érzéstelenítés hatására a behelyezés teljesen fájdalommentes. Az érzéstelenítő hatásának elmúlását követően minimális érzékenység léphet fel legfeljebb 2 hétig, illetve 3 napig fennmaradhat a duzzanat, a végleges eredmény pedig a 4. naptól látható.

permalip-ajakimplantatum-3

Miért jobb a PermaLip ajakimplantátum a hagyományos ajakfeltöltő módszereknél?

 • A PermaLip az implantátumok előnyeivel bír, azonban komplikációk, mellékhatások nélkül.
 • Az implantátum anyaga erős, megbízható, szivárgás és szakadás nem léphet fel.
 • Teljesen természetes hatású: sem tapintásra, sem evésnél, sem csókolózásnál nem érezhető a behelyezett implantátum.
 • Nem kell rendszeres időközönként ismételni: nem jár rendszeres kiadással és kényelmetlenséggel a páciens számára, egy egyszeri beavatkozásról van szó.
 • Az implantátum eltávolítása, esetleg kisebbre vagy nagyobbra cserélése bármikor lehetséges, igény szerint.
 • A PermaLip biztonságosságát és hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Mi a teendő a plasztikai műtét után?

A következő napokban pihenés, jegelés, valamint magas párnán való alvás javallott. A forró és tömény alkoholos italok fogyasztását mellőzzük.
A beavatkozás utáni első héten ne végezzünk megerőltető fizikai tevékenységeket, sportokat. Javasolt a pépes ételek fogyasztása. A rágógumizás és dohányzás tilos. Az ajkakat nedvesen kell tartani szőlőzsírral, vazelinnel. A keletkezett sebeket antibiotikumos kenőccsel kezeljük, a sebeket óvatosan, pálcával tisztítsuk.
 
 

PermaLip ajakimplantátum

PermaLip ajakimplantátum alsó ajak
250.000 Ft
PermaLip ajakimplantátum felső ajak
250.000 Ft
PermaLip ajakimplantátum mindkét ajak
420.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

 • gyermekbőrgyógyászat
 • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
 • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
 • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.