IDŐPONTFOGLALÁS

Szemöldök lifting

Szemöldök lifting
Szemkörnyéki kezelések

A szemöldök lifting - vagy más néven szemöldökemelés, brow lifting - az egyik leglátványosabb eredményekkel járó orvosesztétikai eljárás, emiatt nagy népszerűségnek örvend a különböző korú és nemű páciensek körében. Az eljárást követően az addig szomorkás, bezárt tekintet kinyílik és a páciens arca fiatalossá, nyitottabbá, természetes módon vonzóvá válik.
 
Szemöldök lifting többféle eljárással is végezhető, ezeket vesszük most számba az alábbiakban:

 • Műtéti beavatkozás: a bőrkimetszéssel végzett szemöldök lifting az erősen megereszkedett szemöldök esetében hoz nagyon látványos megoldást. Ha a szemöldök  a szemüreg vonala alá lóg, akkor az morcos és fáradt hatást kelt, akár még idősebbnek is mutathatja a pácienst a koránál.
  Az eljárás során közvetlenül a szemöldök íve fölött ejtünk egy metszést, ahol egy háromszög/félhold alakú bőrdarab kerül eltávolításra. Aggodalomra semmi ok, a metszés vonala rejtett marad, hiszen azt közvetlenül a szemöldök felső ívében elhelyezkedő szőrszálak mentén ejtjük meg. Az eltávolított bőrfelesleg miatt a szem környéki bőr nem ráncolódik többé és a szemöldök teljesen kifeszül, megemelkedik. Hatása kifejezetten tartós, akár 5-10 évig is tart.
 • botox befecskendezésével: szemöldök lifting botox segítségével is történhet. Enyhébb fokú megereszkedés esetén alkalmazhatjuk ezt a módszert, ezzel 1-2mm-rel emeljük meg a szemöldök széli részét. Ebben az esetben a szemöldök széli részébe fecskendezünk megfelelő mennyiségű, általában minimális anyagot, mely ellazítja a szemkörnyéki izmokat, emelő hatást fejtve ki a kezelt területen.
 • COG szálak: a felszívódó szálakkal történő minimál invazív beavatkozások leggyakrabban arcfeszesítés és arcemelés céljával történnek. Ezek mellett egy másik eredményesen kezelhető terület a lógó, megereszkedett szemöldök. A maximális lifting hatás érdekében ezen a területen az úgynevezett COG-szálakat használjuk. Ezzel a száltípussal azonnal látványos eredményt érhetünk el, köszönhetően a szálakon elhelyezkedő tüskéknek, mivel azok a szövetekbe kapaszkodva rögzítik az emelést a szemöldöktől a hajas fejbőr irányába. Ezt követően a szervezet éppen úgy reagál a kezelésre, mint a hagyományos felszívódó szálas beavatkozások esetében: a  kollagén stimulálásnak köszönhetően a végleges hatás hónapok múlva alakul ki, mely még jelentősebb változás lesz az azonnal elért hatáshoz képest.
 • Hyaluronsav használatával: a különféle tulajdonságú töltőanyagok széleskörű elérhetőségének köszönhetően ma már az arcformálás sokféle formája lehetséges. Ez a szemöldök esetében azért releváns tényező, mert a szemöldök megereszkedésének oka nagyon sok esetben nem is az öregedés, hanem a lokális volumenhiány. A hiányzó volument egyszerűen,  gyorsan és gyakorlatilag fájdalommentesen lehetséges pótolni. A töltőanyagot vékony tű vagy kanül segítségével juttatjuk a bőr alá. A beavatkozás után elenyésző a mellékhatások mennyisége és gyakorisága, a páciensek azonnal visszatérhetnek normál életvitelükhöz. A kezelést – egyéntől függően – 6-18 hónapon belül érdemes megismételni.
   
   
   

Szemöldök lifting

Szemöldökemelés (csak nőknél)
29.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

 • gyermekbőrgyógyászat
 • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
 • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
 • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.