IDŐPONTFOGLALÁS

Szemkörnyék fiatalítás szálbehúzással

Szemkörnyék fiatalítás szálbehúzással
Szemkörnyéki kezelések

A szem és a szemkörnyék ápolása egy bizonyos idő elteltével mindenkinél központi kérdéssé válik. Így ki ne mondana igent egy gyors, helyi érzéstelenítésben történő, utókezelés nélküli minimál invazív eljárásra, mely hosszútávú és látványos eredményekkel jár?

A finomszálas kontúrterápia, azaz a szálbehúzás egy népszerű kezeléstípus, amellyel feszes és fiatalos bőrt érhetünk el és korrigálhatjuk vele az arcunk vonásait plasztikai beavatkozások nélkül. Fiatalabb korosztálynál az arc apróbb szabálytalanságait, aszimmetrikus vonásait tudjuk igazíttatni, később pedig a megereszkedett szöveteket lehet intenzívebb módon visszaigazítani.

A szemkörnyék fiatalítás menete

A folyamat során vékony tűk segítségével, biológiailag lebomló, felszívódó szálakat helyezünk el a páciensek arcának mélyebb rétegeibe. Mindezt vágás nélkül tesszük. A szálak a sebészeti eljárások során használt felszívódó varratok alapanyagával egyeznek meg. Az eredmény nem lesz természetellenes arcvonás, kizárólag saját karakterünk mentén fiatalodunk meg.
A beültetett bioszálak nemcsak lifting hatással bírnak, hanem intenzív kollagéntermelésre is serkentik a környező sejteket. A jó hír, hogy ezek a friss szövetek az arcbőr alá ültetett szálak felszívódása után is fennmaradnak, így a hatás kifejezetten hosszútávúnak mondható.

Az eljárás során FTC (vékony szálak, finom összhatás) és COG (fogazott szálak, erősebb liftinghatás az erősen érintett területekre) szálakat használunk.

A szálbehúzás egy fajtája a kifejezetten szem- és szemkörnyék területén végzett kezeléstípus, mely segítségével akár a szem környékét érintő plasztikai műtéteket is kikerülhetjük.
A körülbelül félórás kezelés helyi érzéstelenítésben történik. Ezen a területen kizárólag FTC típusú szálakat és tompa végű kanült használunk, körülbelül 3-4 szálat helyezünk a szemkörnyékre oldalanként.

Mivel a szem és szomszédos területek erekben gazdagok, ezért apró, pontszerű bevérzések előfordulhatnak a kezelés után, de ezek néhány napon belül nyom nélkül elmúlnak, mellékhatásokkal alapvetően nem kell számolni.
Az eljárás kifejezetten jó hatással van a szem alatti táskákra és a zsírkitüremkedésekre, további előnye pedig az intenzív kollagén stimuláció.

szemkornyek-fiatalitas-szalbehuzassal-6

Kik számára ajánlott a szemkörnyék fiatalítás?

A kezelést hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk, akik szeretnék, hogy tekintetük újra fiatalságot sugározzon, természetesen. Az előnyöket körülbelül – egyéntől függően –minimum egy évig élvezhetjük.

A beavatkozást mindig megelőzi egy személyes konzultáció, ahol az állapotfelmérés és a páciens igényeinek összehangolása után alakítjuk ki a pontos kezelési tervet.
A kezelés ellenjavallt, amennyiben a páciens gyulladásos vagy lázas megbetegedésben szenved. Továbbá bőrfertőzések, egyes belgyógyászati problémák, várandósság, szoptatás és autoimmun betegségek jelenléte esetén szintén nem javasolt a kezelés elvégzése. A kezelés előtti körülbelül egy-másfél hétben érdemes kerülni a dohányzást és az alkohol fogyasztását, melyek lassíthatják a regenerációs folyamatokat. A kezelés előtt kerülendő továbbá az aszpirin és egyéb vérhigitó készítmények fogyasztása is.

Fontos, hogy bár az egyes esztétikai beavatkozásaink önmagukban is igen látványos eredményt hoznak, a kombinált esztétikai kezelések eredményezik a legjobb hatást. Érdemes a szakorvossal konzultálva a számodra legmegfelelőbb kezelések kombinációját választani, hogy a végeredmény még szebb, még esztétikusabb és még látványosabb legyen. A szálbehúzásos szemkörnyékfiatalítás mellé kifejezetten ajánlott az Aquagold mikrotűs kezelés, a botox kezelés, a hyaluronsavas ráncfeltöltés és a frakcionált lézeres kezelés.
 
 
 

Szemkörnyék fiatalítás szálbehúzással

Ár kérésre!
+36 1 785 9895

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.