IDŐPONTFOGLALÁS

Szem alatti karikák feltöltése

Szem alatti karikák feltöltése
Szemkörnyéki kezelések

A hyaluronsav töltőanyagként, segít visszaadni az arc elvesztett teltségét, volumenét. Ezért kiválóan használható a szem alatt kialakult árkok, sötét  karikák eltüntetéséhez  visszaadva a friss, fiatalos és kipihent tekintet.
Az akár idővel, akár genetikai okok miatt kialakult táskák miatt mindig fáradtnak tűnhet az arc. A szem alatti karikák hyaluronsavas feltöltése gyors, mellékhatás- és fájdalommentes beavatkozás, ami mindezek mellet látványos is. A hyaluronsavat szakorvosaink a táskák közti mélyedésbe töltik, így eltüntetik azokat, egy szintre hozzák az orca többi részével. Általában a végső, várt eredményhez a kezelt terület érzékenysége miatt több beavatkozás szükséges. Az arc karakterén a beavatkozás nem változtat, viszont a tekintete friss és kipihent lesz.
 
Esztétikai bőrgyógyászaton végzett tűs kezelések előtt egy héttel javasoljuk elhagyni a ginko bilobat, az E vitamin tartalmú ételeket, omega-3-at, halakat, tenger gyümölcsöt, a vörösbort, a étcsokoládét, grapefruitot, az aspirint és a nem szteroid tartalmú gyulladáscsökkentőket a bevérzések rizikójának csökkentése miatt.
 
Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük. A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy nem okoz káros mellékhatásokat sem rövid, sem hosszú távon. Mivel a hialuronsav felszívódó anyag, fél-egy év múlva lebomlik. A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy reverzibilis, vagyis olyan speciális anyag, ami a hyaluronidase enzim segítségével feloldható, ha nem tetszik az eredmény, vagy esetleg szövődmény alakul ki. A szem alatti karikák feltöltését érzéstelenítőt tartalmazó leglágyabb hyaluronsavval, fájdalommentesen végezzük.  Természetesen érzékenység esetén használhatunk lidocain mentes töltőanyagot. A kezelés körülbelül  20-30 percet vesz igénybe. Tű helyett egy vékony, tompa végű kanül segítségével fecskendezik be a hyaluronsavat, így bevérzés, véraláfutás nem alakul ki. Felépülési idő nincs, a feltöltés után azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.  Sminkelni már másnap lehet a kezelt területet. Az intenzív sportolás, szaunázás a kezelés utáni 3 napban kerülendő. 
A szem alatti karikák az a terület, ahol az első alkalom után gyakran szükséges további töltés, hiszen a terület érzékenysége miatt fontos, hogy megfelelő mennyiségű töltőanyag kerüljön ide. A töltés hatása körülbelül 7-10 nap alatt alakul ki. Pácienseinket 4 hetes kontrollra hívjuk vissza, ahol az szakorvossal megbeszélésre kerül, hogy szükséges-e további töltés.  A kezelés eredményének tartóssága 6-8 hónap. Az ismételt kezelések stimulálják a kollagén szintézisét.
 
A szemkörnyék területének  érzékenysége miatt a kezelés nagy szakértelmet igényel, tapasztalt szakorvosaink ebben állnak a rendelkezésére.
 

Szem alatti karikák feltöltése

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcfiatalítás (1ml /ampulla)
120.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.