IDŐPONTFOGLALÁS

Mosolyráncok kezelése

Mosolyráncok kezelése
Száj környéki kezelések

Az orrszárnyaktól a száj széle felé futó mosolyráncok - vagy más néven nazolabiális redők - életünk legboldogabb pillanatainak emlékei. Ám az idő múlásával ezek a barázdák egyre mélyebbé válnak és sokszor fáradtságot sugalló külsőt eredményeznek. Ha úgy érzed nemet mondanál nekik és frissebb megjelenés mellett tennéd le a voksod, a Melioraban tudunk rá megoldást nyújtani.
 
Az évek múlásával arcunk fokozatosan veszít rugalmasságából, ráncaink elmélyülnek, ez bőrünk korral járó természetes tulajdonsága. Az öröklött tulajdonságaink mellett a rossz szokások természetesen tovább ronthatnak ezen az állapoton, így a dohányzás, alkoholfogyasztás, dehidratáció mind – mind olyan tényezők, amelyek negatívan befolyásolják bőrünk állapotát.

Mosolyránc feltöltése plasztikai beavatkozás nélkül

30 éves kor felett már egészen mély ráncok is megjelenhetnek. Az egyik ilyen arcrész, amelyre kifejezetten jellemzők a mélyebb barázdák az az orr csücskétől a száj széléig húzódó terület, ez az úgynevezett nazolabiális zóna. Az itt jelenlévő és fokozatosan erősödő mosolyráncok sajnos egy bizonyos mélység után kimerültséget sejtethetnek. A jó hír, hogy plasztikai beavatkozás nélkül, minimál invazív eljárással orvosolható ez az esztétikai probléma.
 
A látványos fiatalodást a ráncokba fecskendezett hyaluronsavas feltöltéssel érhetjük el. A hyaluronsav a testünkben is megtalálható természetes anyag, mely a bőr kötőszöveteinek is fontos összetevője. A legújabb típusú, keresztkötéses hyaluronsavak azonnali eredményt nyújtanak és tartósak, körülbelül egy – másfél évig élvezhetjük áldásos hatásukat. A hyaluronsavak nem tartalmaznak allergéneket, tolerancia tesztek nélkül, bármely páciens esetében alkalmazhatók. Szintén kiváló feltöltőanyag erre a területre, mely erős kollagén stimulátor is a kalcium hidroxiapatit nevezetű feltöltőanyag, mely akár másfél-két évig is biztosíthatja a kívánt hatást.

A kezelés menete

A töltés előtt a kezelendő területet fertőtlenítjük. Érzéstelenítés nem szükséges, hiszen már a feltöltőanyagban is van lidocain. Ezután következik az injektálás, mely csaknem teljesen fájdalommentes. A beadás helyét az injekciózás után , ha szükséges, néhány percig jegeljük.
A kezelés után lehetséges enyhe duzzadás, kipirosodás az adott területen, mely természetes reakció és néhány óra, de legfeljebb pár napon belül meg is szűnik.
A gyors, akár ebédszünetben is elvégezhető beavatkozás teljesen ambuláns, utána a napi rutinunk rögtön és minden változás nélkül folytatható.
 
A pácienst kipihentebb, harmonikusabb megjelenés fogadja a tükörbe tekintés után rögtön, mely növekvő elégedettségérzetet és fokozódó önbizalmat jelent aztán a mindennapokban.

Mosolyráncok kezelése

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcfiatalítás (1ml /ampulla)
120.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.