IDŐPONTFOGLALÁS

Ajakhidratálás

Ajakhidratálás
Száj környéki kezelések

Az ápolt, vonzó ajkak a legtöbb ember számára egyet jelentenek a szépséggel, nem csoda hát, ha az ajkakhoz kapcsolódó beavatkozások orvosesztétikai centrumunk legnépszerűbb kezelései közé tartoznak.
 
A hyaluronsavas ajakhidratálást azon pácienseinknek ajánljuk, akik szívesen frissítenének ajkaik megjelenésén, de nem vágynak dúsabb, nagyobb vagy a jelenlegihez képest más formájú ajkakra, csak egy kis extra üdeséget szeretnének kapni. A korral az ajkakon is megjelennek apróbb ráncok, amiket tökéletesen lehet kezelni az ajakhidratálással. Ez az eljárás a hagyományos szájfeltöltéshez képest kevesebb töltőanyaggal történik és csak a bőr legfelső rétegébe kerül beinjektálásra. A végeredmény pedig látványos, mégsem feltűnő: simább ajkak, hidratáltabb száj és halványabb ráncok.
 
A hyaluronsav egy természetes molekula, testünk egyik fontos építőeleme és minden szövetünkben jelen van, így használata teljesen biztonságos. Idővel – nagyjából 6-12 hónapon belül – pedig teljesen lebomlik, így a kezelés igény szerint ismételhető.
 
Az ajakhidratálás tompa végű kanüllel történik, helyi érzéstelenítésben. A töltőanyag az ajak két sarkából kiindulva kerül a megfelelő helyre. A kezelés mindössze nagyjából 30 percet vesz igénybe és nem jár fájdalommal, lábadozási idővel, utána bátran folytathatók a mindennapos tevékenységeink.

Ajakhidratálás

Ajakfeltöltés, ajakformázás
120.000 Ft-tól

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.