IDŐPONTFOGLALÁS

Orrformázás hyaluronsavval

Orrformázás hyaluronsavval
Orr és környéke

„Az orrformázás már plasztikai műtét nélkül is elvégezhető!”

Kinek ajánljuk a kezelést?

A hyaluronsavas orrformázást ajánljuk, ha elégedetlen az orra formájával, azonban nem szeretne kés alá feküdni. Az orr formája, mérete és az archoz viszonyított aránya jelentős mértékben befolyásolja az arc karakterét, felelős a harmonikus arcvonásokért. Orrformálással, orrkontúrozással az arc harmonikusabbá tehető, az arc szimmetriája helyreállítható.

Rendelőnkben hyaluronsavas feltöltéssel, vágás nélkül alakítjuk az orr formáját, egyenlítjük ki az orrvonal egyenetlenségeit az igények és az arc karaktere szerint. A hyaluronsavas feltöltés korrigálja az orr ívét megtörő görbületeket, az orrvonal egyenessé válik, módosítja az éles szögleteket, formálja az orr csúcsát, és segít az orron található púpok, dudorok elfedésében. Hyaluronsavas orrformázással kezelhető a hegyes, széles, fitos, görbe és a csontos orr is.

A kezelés személyre szabott, az arc karakteréhez és az igényekhez igazodva történik, hogy arc harmonikusabbá válhasson. Az orrformázás hyaluronsavval igény esetén, a tökéletes eredmény elérése érdekében kombinálható felszívódó bioszálak bevezetésével, ez a lehetőség a kezelést megelőző konzultáció során az orvossal beszélhető meg.

A hyaluronsavas orrformázást érzéstelenítőt tartalmazó feltöltőanyaggal, fájdalommentesen végezzük. A kezelés kb. 20-30 percet vesz igénybe. Tű helyett egy vékony, tompa végű kanül segítségével fecskendezzük be a hyaluronsavat, így bevérzés, véraláfutás nem alakul ki. Felépülési idő nincs, a feltöltés után azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez. Az eredmény rendkívül tartós, akár 1–1,5 évig is látványos, mivel ezen a területen a hyaluronsav lassabban szívódik fel.

Orrformázás hyaluronsavval

Ár kérésre!
+36 1 785 9895

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.