IDŐPONTFOGLALÁS

Bunny lines

Bunny lines
Orr és környéke

A nyusziráncok (bunny lines) nevetéskor, széles mosolygáskor okoznak enyhe ráncosodást az orr két oldalán. Ezek a ráncok az idő múlásával akkor is láthatók lesznek az arcon, amikor nem mimikázunk.

A bunny lines kezelésének legjobb módja az izomrelaxánssal való terápia az orr két oldalán. Fontos, hogy ezt a ráncot ne izoláltan kezeltessük, hanem a glabellával, a homlokráncainkkal, illetve a szarkalábainkkal együtt, különben diszharmonikus lesz az arcunk.

Az izomrelaxánssal végzett kezelések gyorsan, akár egy ebédszünet alatt elvégezhetők, és látványos eredményt nyújtanak. A mimikai ráncok kezelése során használatos mimikai izomrelaxánsról rengeteget hallhatunk, sokan mégis tartanak tőle. Ez tulajdonképpen egy fehérje, amelyet széles körben alkalmaznak nemcsak arcfiatalításra és ránctalanításra, hanem a gyógyászatban is egyre több helyen, pl. migrén kezelésére, kancsalságra, nyaki, háti izomgörcs megszüntetésére stb. Az esztétikai dózis viszont csak tizede az előzőekben említett betegségek dózisának, tehát nagyon kicsi. Az izomrelaxáns hatása átmeneti, néhány hónapig tart, a kezelt izom nem károsodik.

A ráncok kezelése ezzel az eljárással relatíve egyszerű, 15 perc alatt elvégezhető, és a beavatkozást követően a páciens akár a munkahelyére is visszatérhet. Hatása már 4–7 nap múlva kialakul, maximumát pedig 4 hét múlva éri el. Hatását átlagosan 4 hónapig érezhetjük, láthatjuk, az eljárás korlátlanul ismételhető. Mellékhatások ritkák, és elsősorban a rossz injektálási technika következményei, ezért is érdemes kizárólag nagy gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező, esztétikával foglalkozó orvoshoz fordulni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt lehessen elérni a legkisebb kockázattal.

A kezelés előtt egy héttel javasoljuk elhagyni a Ginkgo bilobát, az E-vitamin-tartalmú ételeket, omega-3-at, halakat, tenger gyümölcseit, a vörösbort, a fekete csokoládét, grépfrútot, az aszpirint és a nem szteroidtartalmú gyulladáscsökkentőket a bevérzések rizikójának csökkentése miatt.

Bunny lines

1 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok), férfi
61.000 Ft
1 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok), női
63.000 Ft
2 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok), férfi
95.000 Ft
2 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok), női
90.000 Ft
3 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok), férfi
115.000 Ft
3 régió - mindkét oldal szem körül/szemöldök között/homlok), női
110.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.