IDŐPONTFOGLALÁS

HIFU kezelés

HIFU kezelés
Arckezelések

„Hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt.”

Hogyan történik a HIFU kezelés?

A HIFU kezelés prémiumminőségű, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal történik, segítségével igen látványos eredmény érhető el a bőr állapotának javulásában. A HIFU hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt. 35 év felett a kezelés segítségével megőrizhető a bőr feszessége, 45 év felett pedig megemeli a megereszkedett bőrt. A kezelés célzottan a bőr legmélyebb, izom feletti rétegében fejti ki hatását, ahová más, műtét nélküli kezelés nem jut be. A bőrfelszín megsértése nélkül feszesíti a kötőszövetet, tehát nincs felépülési idő és műtéti heg. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ígér, a hosszú távú hatás 2-3 hónap alatt alakul ki. Tartós eredménnyel bíró, rendkívül biztonságos eljárás. Egyszerre végzi az arcliftinget, az arckontúrozást és a bőrfeszesítést.

Milyen eredménnyel jár a HIFU kezelés?

  • a kollagéntermelés fokozásával visszaállítja tömörségét,
  • egységesebbé, simábbá teszi az arc, az áll és a nyak bőrét,
  • megemeli a szemöldök vonalát, feszesíti az orcát, kontúrozza az állvonalat,
  • műtét nélkül varázsolja az arcbőrt feszesebbé, rugalmasabbá, javítja a bőr textúráját,
  • a kezelés alkalmazható az arc, a toka, a nyak, a dekoltázs, illetve a térd környéke, a comb belső felszíne és a kar belső felszínének kezelésére.

A kezelést mikrofókuszált ultrahanggal végezzük. A HIFU kezelés során a gép ultrahanghullámokat bocsát ki, amelyek egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban erősítik egymás hatását. Mivel a fókuszpont precízen meg van határozva, ezért a kezelés rendkívül biztonságos. A kezelés során a bőrbe 65–85 fok közötti hőmérsékletű hullámok jutnak be, amelyek elősegítik a kollagéntermelést. Az igen magas hőfoknak köszönhetően a szövetekben azonnali kontrakció alakul ki, ezért már az első kezelés után látványos az eredmény. A végleges eredmény 3 hónap múlva válik láthatóvá.

A HIFU a felszíni finomabb ráncokat és a mélyebb ráncokat is hatékonyan kezeli, mivel az izomfelszíni rétegbe is képes bejutni, ahol az izmokat emeli meg. Míg a frakcionált lézeres kezelés a bőrön 1 mm, a Scarlet RF mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés 1–3 mm, addig a HIFU kezelés 3–5 mm mélyen hat, erősítve a kötőszövetet. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb az elérhető behatolási mélység, mint más, nem invazív eljárások esetében. Még látványosabb eredmény érhető el a három kezelés kombinálásával, hiszen így a bőr minden rétege fiatalon tartható.

A HIFU kezelés a kezelendő terület nagyságától függően kb. fél órát vesz igénybe, azt követően maximum bőrpír alakulhat ki. A kezelés bármely időszakban, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, félévente 1 alkalommal ismételhető.
A kezelés után 1-2 hétig kerülendők a bőr felmelegedését eredményező tevékenységek pl. testedzés, szauna.
A HIFU kezelés után néhány hétig kerülendők a bőr pórusait tömítő bőrápoló termékek, bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványítószerek.

HIFU kezelés

HIFU arc - orvos által végzett
290.000 Ft
HIFU arc+nyak területe - orvos által végzett
350.000 Ftar id

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.