IDŐPONTFOGLALÁS

Arcfeltöltés hyaluronsavval

Arcfeltöltés hyaluronsavval
Arckezelések

A hyaluronsavas ráncfeltöltés a legkeresettebb esztétikai kezelések egyike. A beavatkozás eredményeként fokozódik a bőr hidratáltsága, rugalmassága, kisimulnak a bőrfelszín látható és láthatatlanabb ráncai is, összességében tehát frissebb és üdébb megjelenés érhető el és önmagunk legjobb formáját nyújthatjuk.
 
A kezelés egyszerű, gyors, elhanyagolható fájdalommal jár és felépülési idővel sem kell kalkulálni, így a hétköznapokba is jól beilleszthető.  A kezelni kívánt területet fertőtlenítés után érzéstelenítő krémmel kenjük be, így az eljárás során minimális fájdalom sem tapasztalható. majd egy vékony tűvel juttatjuk a töltőanyagot a bőrbe. A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, amely megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol, mindig ezt az anyagtípust használjuk a ráncfeltöltések alkalmával. Hatása körülbelül egy évig tart.


Gyakorlatilag a teljes arc minden pontján végezhető arcfeltöltés hyaluronsavval, így például a homlokon, orron, orr-ajak közötti területen, a nasolabiális redőben, a szem alatti karikák eltüntetésének céljából és további egyéb területeken.

A töltési lehetőségekből most két közkedvelt típust emelünk ki:

Állvonal-kontúrozás Juvéderm® VOLUX segítségével

A Juvéderm® VOLUX segítségével műtét nélkül érhető el, hogy az állvonal egyenletesebb és feszesebb legyen, fiatalosabb megjelenést biztosítva. A keresztkötött hyaluronsavas töltőanyag segítségével helyreállítható az arc alsó részének volumene úgy, hogy az állkapocs feszesebbé és élesebbé váljon akár 18-24 hónapig is tartó hatással. A Juvéderm® VOLUX lidokaint is tartalmaz a fájdalommentesebb kezelés érdekében.

Ahogy az idő egyre múlik, az arc alsó része is átalakuláson megy keresztül a lágyszövet és a csontszerkezet változásai, a mimika és környezeti hatások miatt. Az arc mellett a nyak, az áll és az állkapocs formája is lassan változik, az arc szöveteinek megereszkedése miatt az állvonal korábbi egyenletes íve eltűnhet.

Az állvonal-kontúrozás mindezek mellett az arc megfelelő arányainak, kontúrjának helyreállítására is lehetőséget ad, férfiak és nők esetében is. A Juvéderm® VOLUX a tökéletes megoldás az olyan páciensek számára, akik arcuk alsó részének határozottabb megjelenését szeretnék elérni műtéti beavatkozás nélkül.

Top model look töltés

A „TOP MODEL” töltés célja egy fiatalos, vékonyabb arc létrehozása feltűnőbb arccsontokkal. Ezzel az eljárással visszahozható az arc fiatalos teltsége, segítségével smink nélküli kontúrt kap az arc. A fiatalos külsőt úgy biztosítja, hogy megakadályozza az arc megereszkedését, és a ráncokat is feltölti.


A kezelést hyaluronsavval végezzük, aminek nagy előnye, hogy nincsenek káros mellékhatásai sem rövid, sem hosszú távon. Mivel a hyaluronsav felszívódó, reverzibilis anyag, fél–egy év múlva lebomlik, illetve, ha nem tetszik az eredmény, vagy esetleg szövődmény alakul ki, hyaluronidase enzim segítségével feloldható.


Az eljárás minimálisan invazív, körülbelül egy órát vesz igénybe, és hosszan tartó eredményt biztosít. A nem kívánt mellékhatások, amilyen a pirosság, a duzzadás vagy az érzékenység minimálisak, és rövid ideig tartanak. Így napi teendőit, munkáit a kezelés után közvetlenül tudja folytatni.
 

Arcfeltöltés hyaluronsavval

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arcfiatalítás (1ml /ampulla)
120.000 Ft
Arcfeltöltés, arcformázás - arccsont kiemelése, arc- és állív kiemelése (1ml /ampulla)
120.000 Ft
Szem alatti karikák feltöltése (1ml/ampulla)
130.000 Ft
Orrformázás hyaluronsavval
65.000 Ft-tól
Ajakfeltöltés, ajakformázás
120.000 Ft-tól
Arcfiatalítás/hydrálás - Volite kezelés
120.000 Ft-tól
Állvolumen pótlás (1ml /ampulla)
120.000 Ft-tól
Mellbimbó kiemelés hyaluronsavval (1ml /ampulla)
120.000 Ft-tól
Hylase beavatkozás: hyaluronsav feloldása, arckorrekció (1 alkalom)
50.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.