IDŐPONTFOGLALÁS

Sminktetoválás

Sminktetoválás
Kozmetikai kezelések

A sminktetoválás egy igen kézenfekvő és népszerű, arcesztétikát fokozó megoldásnak számít napjainkban. Egy jól megtervezett tartós smink rengeteget dobhat megjelenésünkön és az önbizalmunkon is. Ma már szerencsére számos módszer létezik, akár területenként eltérően a legoptimálisabb eredmények elérésére. Legyen az kontúrosabb, sminkszerű, volumennövelő, vagy egészen leheletnyi púderes hatás, mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló stílust.

Miért érdemes sminktetoválást készíttetni?

A sminktetoválásnak számos előnye van. Először is rengeteg időt és energiát spórolhatunk vele, így azoknak, akiknek van igénye rendszeres sminkre, ideje viszont annál kevésbe rengeteget segíthet a mindennapokban egy szépen elkészített sminktetoválás. Ideális lehet kisgyermekes anyukáknak, elfoglalt hölgyeknek, de annak is, aki mindenáron vágyik egy állandó esztétikus megjelenésre, de nincs kellő türelme az olykor igen nagy koncentrációt igénylő mozdulatokra.
A sminktetoválás friss és üde arcot kölcsönöz viselőjének, nem kenődik el, a nap végén sem kell vele bajlódni. További nagy előnye, hogy fiatalosabbá teszi a megjelenést, ezért anti-aging szempontból is remek választás lehet.

További előny még, hogy természetesen bármennyi tetoválandó területet is válasszunk, bármilyen színerősséggel, mind kiváló smink alapok lehetnek egy esetleges erősebb vagy élénkebb smink kialakításához is a későbbiekben.

Milyen irányzatok léteznek sminktetováláson belül?

Fontos, hogy elkülönítsük a különböző tetoválható területeket az arcon, mert ezeknél eltérő megoldások, pigmentek és technikák alkalmazandók. Kiemelendő még, hogy minden tetoválás esetében kizárólag prémium minőséggel dolgozunk.

Szemöldök tetoválás

A szemöldök tetoválásnál ma már egyre több és természetesebb megoldás létezik a kívánt hatás eléréséhez.

Microblading

Microblading technika

Az egyik legtermészetesebb szemöldök tetoválási technika, ami gyakorlatilag nagyon finoman „belekarcolja” a pigmentet a bőrbe, szálanként a szemöldökszálak közé húzva a vonalakat. Ez remek eljárás lehet azok számára, akik nem szeretnék, ha látszódna a tetovált hatás vagy ritka a szemöldökük, sosem volt még szemöldök tetoválásuk, esetleg kevésbé sminkelik magukat, de dúsabb természetesebb szemöldökre vágynak.

Soft powder technika

Soft powder technika

Ez az eljárás azok számára lehet optimális, akik a gyönyörűen, púderesen sminkelt szemöldök stílust kedvelik. A tűvel szintén, nagyon enyhén a felsőhámba tetoválják a finom púder hatású pigmenteket, ami szofisztikált, precíz és eldolgozott hatást kelt.

Hybrid technika

Hybrid technika

Hybrid szemöldök tetoválás esetén a szálas technikát kombinálják a púderes hatással, amivel szintén természetes, de tömörebb hatást lehet elérni. A két különböző technika ötvözetével csodásan lehet régi, elrontott satírtechnikákat hybriddé varázsolni.

Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás esetén a cél a szem nagyítása és kiemelése, ebben több technika is segíthet. Ez mindig nagyon precíz művelet, akár 1 órás tervezést és előrajzolást is igénybe vehet egy-egy tartós szemhéjsmink megtervezése.

Szempillasűrítés

Szempillasűrítés esetén a szemhéj tetoválást a szempillák közti apró részeken végzik. Ezzel az eljárással nagyon finom, laikus szeme által észrevehetetlen hatás érhető el a szempillatőnél. Segítségével a pillák sűrűbbnek és dúsabbnak hatnak majd.

Felső és alsó szemhéj tetoválás

Felső és alsó szemhéj tetoválás

Ennél a módszernél tartós sminkelt hatás a cél, legyen az egy vékony, enyhe tus vonal, vagy cicás kihúzott szemhéj. Az alsó szemhéj tetoválásnál tényleges vonalat kevésbé tetoválnak, inkább nagyon enyhe satírozásokkal oldják meg a természetes sminkelt hatást.

Száj tetoválás

Száj tetoválása esetén nem csak rúzsozott, kontúrozott hatás érhető el, hanem az esetleges eltéréseket, aszimmetriát és a volumenhiányt is orvosolhatjuk vele.

Lágy satír

Ezzel a technikával főként az eltéréseket lehet javítani, segít formázni az ajkakat és enyhébb hatás érhető el vele. Finoman összemosott, az ajak színével megegyező száj tetoválást eredményez, így azok számára is megfelelő lehet, akik nem vágynak kifejezetten tetovált vagy sminkelt hatásra.

Teljes satír

A teljes satíros száj tetoválás leginkább azoknak ajánlott, akik a szájuk vékonyságán szeretnének javítani, vagy a kifejezetten rúzsozott hatást keresik. A lehetőségek és a pigmentek tárháza itt is számtalan, így szinte bármilyen száj tetoválásra van lehetőség, legyen az élénkebb, natúrosabb, vagy pasztelebb árnyalat.

Aquarell ajak tetoválás

Aquarell

Ez az egyik legdiszkrétebb módszer a száj tetoválására. A tetoválást egy speciális vízfesték hatású pigmenttel végzik így a végeredmény is csupán enyhén színezett hatást kelt majd.

Fáj-e az eljárás?

A sminktetoválást minden esetben érzéstelenítő krém használatával végzik, de maga az eljárás fájdalmasnak nem mondható. A művelet inkább kellemetlen lehet olykor, de ez természetesen a területtől és az egyéni érzékenységtől is függhet.

Mennyire tartós?

A sminktetoválás technikájától és helyétől függ az eredmény tartóssága. A nagyon felszíni, enyhe, púderes, szálas hatású szemöldök tetoválások, általában 1-2 évig tartósak, ugyanakkor a bőrből nagyon egyenletesen és halványan távoznak, nem keltenek foltos hatást. Ezeknél szükséges lehet 1-2 évente frissítés. Szemhéjnál ez az idő nagyjából 2-5 évre nyúlhat, az ajak tetoválás pedig igen tartós is lehet, gyakran 5-7 évig is kitart.

Mit kell tudni a sminktetoválás előtt?

  • a sminktetoválás megelőző két hétben ne vessük magunkat alá fehérítős, savas kozmetikai kezeléseknek
  • tartós szempilla és szemöldökfestés sem ajánlott a tetoválást megelőző két hétben, ugyanis érzékenyítheti a kezelendő területet
  • a tetoválást megelőző 1-2 hétben a napozás és gyantázás szintén kerülendő az érintett területen
  • tetoválás előtt tilos alkoholt fogyasztani, nyugtatót vagy amfetamin hatású szereket használni

Hogyan zajlik a sminktetoválás?

A sminktetoválás megkezdését egy konzultáció előzi meg, ahol a vendég igényeinek megfelelően precíz tervrajzot készítünk a tetoválandó részről. A konzultáció során színtanácsadással segítjük a vendéget az ideális árnyalat és forma kiválasztásában. A sminktetoválást minden esetben steril tűvel és érzéstelenítő krém használatával végezzük. A pigmentekből kizárólag prémium minőséget alkalmazunk.

Hogyan kell ápolni a sminktetoválást?

A sminktetoválás szerencsére gyorsan gyógyul, mivel a bőrnek a felszínibb rétege kerül csak megsértésre. A tetoválás utóápolása egy speciális ápoló krémmel történik, aminek a használatáról és az egyéb teendőkről a konzultáció során adunk tájékoztatást.

Sminktetoválás

Ár kérésre!
+36 1 785 9895

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.