IDŐPONTFOGLALÁS

IPL tartós szőrtelenítés

IPL tartós szőrtelenítés
Kozmetikai kezelések

Gyengéd és hatékony tartós szőrtelenítés intenzív pulzáló fénnyel.

Elege van abból, hogy borotválkoznia és gyantáznia kell magát? Szeretné végleg megszabadulni a nem kívánt szőrnövekedéstől?

Villanófényes technológia segítségével megszabadulhat a nem kívánt szőrnövekedéstől az egész testen. A tartós szőrtelenítés eléréséhez általában 6-8 kezelésre van szükség. Körülbelül 8-10 hétnek kell eltelnie a kezelések között, és mivel a szőrszálak különböző ciklusokban nőnek, új szőrszálaknak ki kell nőniük az új kezelés megkezdése előtt.

Kit és milyen területeken lehet kezelni?

A legtöbb szőr- és bőrtípus kezelhető, de általában gyorsabb és jobb eredmény érhető el a világosabb bőrön lévő sötétebb szőr esetén. A kezelés eredményessége érdekében a szőrnek mindig tartalmaznia kell melanint (a szőr színét adó pigmentet). Így a módszer nem működik szürke és fehér vagy nagyon világos szőrszálakon. Még a vörös szőrt is nehéz lehet kezelni, mivel kevesebb pigmentet tartalmaz. Szürke és fehér szőrszálakon jelenleg csak diatermia és gyantázás működik.

Az IPL módszer ugyanolyan jól működik az arcon, mint a testen, és nincs korlátozás a kezelési terület tekintetében. Erős szőrnövekedés esetén, például szakállnövekedés esetén azonban több kezelésre lehet szükség.

A kezelés gyors és biztonságos. 

A fényimpulzus általában enyhe bizsergésnek vagy csiklandozásnak tűnik, de sokan egyáltalán nem éreznek semmit. A kezelést követően egyes esetekben enyhe bőrpír jelentkezhet, amely néhány órán belül elmúlik.

A kezelési idő változó, de egy hónalj kezelése körülbelül 10 percet, a láb kezelése pedig egy órát vesz igénybe. Minden kezelésnél a növekedési fázisban lévő szőrtüszők 60-90%-a normál esetben elpusztul, ami azt jelenti, hogy általában összesen 6-8 kezelésre van szükség.

Gondoljunk arra, hogy....

Egy hónappal a kezelés előtt és egy héttel a kezelés után nem szabad napozni és szoláriumba menni. A kezelések között borotválkozzon. Ne használjon olyan módszereket, amelyek eltávolítják a szőr gyökerét, mint pl. gyantázás vagy csipeszszedés.

 

 

IPL tartós szőrtelenítés

Ár kérésre!
+36 1 785 9895

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.