Tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés
Kozmetika
Tartós szőrtelenítés

“A Depilar® tartós szőrtelenítés rendszere egy forradalmian új és hatékony módja a nem kívánt szőrzet látványos csökkentésének vagy tartós eltüntetésének.”

Kiknek és mikor ajánljuk a tartós szőrtelenítést?

  • Egész évben, minden bőr- és szőrtípusra, bármely szőrszín esetén és bárhol alkalmazható.
  • Nők és férfiak egyaránt használhatják. Egyszerű, fájdalommentes és jól tolerálható eljárás.
  • A kezelések csak néhány plusz percet vesznek igénybe a megszokott gyantázás/epilálás után.
  • Napozás/szolárium a kezelés előtt nem befolyásolja a módszer hatékonyságát.
  • A tartós szőrtelenítés eljárás csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát.
  • A tartós szőrtelenítés kezelés a bőrt selymessé és rugalmassá teszi.
  • A visszanövő szőrszálak mennyisége kb. 20%-kal csökken minden kezelés után.
  • Megnő a szőrtelenítési folyamatok közötti idő.

Hogyan lehet ezt a sok problémát Dermapen kezeléssel orvosolni?

A felsorolt elváltozásokban a kollagén hiánya a közös. A kollagén fiatalkorban még oldott állapotban van jelen a szervezetünkben, és a bőr kötőszöveteinek 70%-át alkotja, ezért különös szerepet tölt be bőrünk fiatalságának, üdeségének megőrzésében. A kor előrehaladtával ugyanis egyre merevebb, rosszabbul oldható lesz, vízmegkötő képessége csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná, ráncossá válik.

A Dermapen kezelést egy olyan eszközzel végezzük, amelynek a felületén apró tüskék találhatók. A tüskék behatolnak a bőrbe, de – a lézeres arcfiatalítással ellentétben – nem távolítják el a bőr felületét. A tüskék által – szabad szemmel nem látható – mikrosérülések képződnek, amelyek beindítják a kollagéntermelést a bőrben. A kezelés végére a kollagénképző folyamat természetessé válik, kedvező hatása pedig hónapokig érezhető.

Hogyan történik a tartós szőrtelenítés kezelés?

A tartós szőrtelenítés módszer eredményességének feltétele, hogy a kinőtt szőr hossza megfeleljen a gyantázásra, azaz minimum 2,5-3 mm hosszú legyen, de legoptimálisabb az 5 mm hosszúság.

A DEPILAR® rendszer 2 tubus gélt tartalmaz. A gélek használatát egy, a mindennapi gyakorlatban alkalmazott gyantázási eljárás előzi meg. A gyantázást követően rövid időn belül a hatóanyagokat egymást követően bemasszírozzuk a bőrbe. A készítmény a szőrtüszőkre gyakorol hatást enzimatikusan. Különösen azokra a szőrtüszőkre hatékony, amelyek aktív, növekedési fázisban vannak.

A test különböző részein eltérő arányban növekszik a szőrzet egy növekedési ciklus alatt. Átlagosan az összes szőrzet 15-20%-a vesz részt egy ciklusban. Annak érdekében, hogy a legjobb eredményt kapjuk, hosszabb időszakon át kell kezeléseket végezni.

A DEPILAR® tartós szőrtelenítés módszerrel végzett kezelési sorozat eredményeként kb. 20 %-kal csökken a szőrszálak száma minden kezelés után, és megduplázódik az újranövekedési idő két soron következő kezelés között. A harmadik kezelés után már általában látványos az eredmény, a tartós hatáshoz 6-12 kezelésre van szükség. Nagy eltérés van a különböző típusú szőrzetek növekedési ciklusában, és a szőrtüszők számában is nagy a változatosság testtájékonként.

A tartós szőrtelenítés eredményessége

Átlagosan 4 hetes tartós szőrtelenítési kezelési szüneteket javasolunk az arcon, 5-6 hetes szüneteket a test más tájékain az első 2-3 kezelés során. A harmadik kezelést követően, az esetek többségében már látványos az eredmény. A kezelések közti szünetek meghatározó szempontja a gyantázásra alkalmas szőrhosszúság elérése, mely 2,5-5 mm. A 4. kezeléstől a kezelések közti szünetek jelentősen eltérhetnek a szőr visszanövési idejének meghosszabbodása miatt.

Hozzá kell még azt is fűzni, hogy senki se számítson teljes szőrtelenségre, hiszen fiziológiai okok miatt, a megmaradt őssejtek következtében – módszertől függetlenül – lehetetlen. Nem minden szőr aktív ugyanabban az időpontban. Néhány csak 3 hónap, 2 év vagy 12 év múlva válik aktívvá, azaz akkor kezd el nőni. Ezért kell a későbbiekben is szőrnövekedéssel számolni, azaz további kezelések is szükségessé válhatnak a jövőben.

A tartós szőrtelenítés kezelései között nem szabad a szőrt az adott területeken gyantával vagy csipesszel eltávolítani, mert kezeléseket meghosszabbítaná, vagy a kezelések számát megnövelné. Ha a szőrzet két kezelés között túl hosszúra nőne, ollóval vissza lehet vágni, vagy le lehet borotválni (legalább 5mm-re), illetve egy újabb kezelést célszerű beiktatni. A módszert csak a bőrápolásban jártas szakemberek alkalmazhatják. Minden kezelés individuális, minden vendégünk személyre szabott figyelmet igényel.

Mire kell figyelned közvetlenül a tartós szőrtelenítés után?

A DEPILAR® módszerrel végzett kezelés után (főképpen a gyantázás miatt) 24 óráig kerüld a napozást, szolárium, szauna, uszoda használatot, illetve a fürdőzést és az extrém izzadással járó tevékenységeket. Ugyancsak 24 órán keresztül nem tanácsos a kezelt területen krémek, önbarnítók, parfümök, sminkek és dezodorok használata.

Kiknek nem ajánljuk?

Mindenkinek ajánlható, hogyha a gyantázásnak nincs akadálya.
A terhességre ártalmas hatása nem ismert, alkalmazása lehetséges, de egyéb elgondolásokból (tartsuk távol a bajt) használatát nem javasoljuk.

Tartós szőrtelenítés

Szemöldök köz
3 000 Ft 
Felső ajak - bajusz
7 000 Ft 
Áll - szakáll
8 000 Ft 
Kézfejek és ujjak
10 000 Ft 
Lábfejek és ujjak
9 000 Ft 
Pajesz
7 000 Ft 
Alkarok
19 000 Ft 
Hónalj
15 000 Ft 
Lábszárak
38 000 Ft 
Combok
39 000 Ft 
Mellkas
40 000 Ft
Teljes hát
48 000 Ft 
Vállak
21 000 Ft 
Bikini vonal (női)
15 000 Ft 
Intim
30 000 Ft
Teljes arc
16 000 Ft 

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

tel: +36 30 565 4206
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 30 565 4206

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.