Tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés
Kozmetika
Tartós szőrtelenítés

“A Depilar® tartós szőrtelenítés rendszere egy forradalmian új és hatékony módja a nem kívánt szőrzet látványos csökkentésének vagy tartós eltüntetésének.”

Kiknek és mikor ajánljuk a tartós szőrtelenítést?

 • Egész évben, minden bőr- és szőrtípusra, bármely szőrszín esetén és bárhol alkalmazható.
 • Nők és férfiak egyaránt használhatják. Egyszerű, fájdalommentes és jól tolerálható eljárás.
 • A kezelések csak néhány plusz percet vesznek igénybe a megszokott gyantázás/epilálás után.
 • Napozás/szolárium a kezelés előtt nem befolyásolja a módszer hatékonyságát.
 • A tartós szőrtelenítés eljárás csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát.
 • A tartós szőrtelenítés kezelés a bőrt selymessé és rugalmassá teszi.
 • A visszanövő szőrszálak mennyisége kb. 20%-kal csökken minden kezelés után.
 • Megnő a szőrtelenítési folyamatok közötti idő.

Hogyan lehet ezt a sok problémát Dermapen kezeléssel orvosolni?

A felsorolt elváltozásokban a kollagén hiánya a közös. A kollagén fiatalkorban még oldott állapotban van jelen a szervezetünkben, és a bőr kötőszöveteinek 70%-át alkotja, ezért különös szerepet tölt be bőrünk fiatalságának, üdeségének megőrzésében. A kor előrehaladtával ugyanis egyre merevebb, rosszabbul oldható lesz, vízmegkötő képessége csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná, ráncossá válik.

A Dermapen kezelést egy olyan eszközzel végezzük, amelynek a felületén apró tüskék találhatók. A tüskék behatolnak a bőrbe, de – a lézeres arcfiatalítással ellentétben – nem távolítják el a bőr felületét. A tüskék által – szabad szemmel nem látható – mikrosérülések képződnek, amelyek beindítják a kollagéntermelést a bőrben. A kezelés végére a kollagénképző folyamat természetessé válik, kedvező hatása pedig hónapokig érezhető.

Hogyan történik a tartós szőrtelenítés kezelés?

A tartós szőrtelenítés módszer eredményességének feltétele, hogy a kinőtt szőr hossza megfeleljen a gyantázásra, azaz minimum 2,5-3 mm hosszú legyen, de legoptimálisabb az 5 mm hosszúság.

A DEPILAR® rendszer 2 tubus gélt tartalmaz. A gélek használatát egy, a mindennapi gyakorlatban alkalmazott gyantázási eljárás előzi meg. A gyantázást követően rövid időn belül a hatóanyagokat egymást követően bemasszírozzuk a bőrbe. A készítmény a szőrtüszőkre gyakorol hatást enzimatikusan. Különösen azokra a szőrtüszőkre hatékony, amelyek aktív, növekedési fázisban vannak.

A test különböző részein eltérő arányban növekszik a szőrzet egy növekedési ciklus alatt. Átlagosan az összes szőrzet 15-20%-a vesz részt egy ciklusban. Annak érdekében, hogy a legjobb eredményt kapjuk, hosszabb időszakon át kell kezeléseket végezni.

A DEPILAR® tartós szőrtelenítés módszerrel végzett kezelési sorozat eredményeként kb. 20 %-kal csökken a szőrszálak száma minden kezelés után, és megduplázódik az újranövekedési idő két soron következő kezelés között. A harmadik kezelés után már általában látványos az eredmény, a tartós hatáshoz 6-12 kezelésre van szükség. Nagy eltérés van a különböző típusú szőrzetek növekedési ciklusában, és a szőrtüszők számában is nagy a változatosság testtájékonként.

A tartós szőrtelenítés eredményessége

Átlagosan 4 hetes tartós szőrtelenítési kezelési szüneteket javasolunk az arcon, 5-6 hetes szüneteket a test más tájékain az első 2-3 kezelés során. A harmadik kezelést követően, az esetek többségében már látványos az eredmény. A kezelések közti szünetek meghatározó szempontja a gyantázásra alkalmas szőrhosszúság elérése, mely 2,5-5 mm. A 4. kezeléstől a kezelések közti szünetek jelentősen eltérhetnek a szőr visszanövési idejének meghosszabbodása miatt.

Hozzá kell még azt is fűzni, hogy senki se számítson teljes szőrtelenségre, hiszen fiziológiai okok miatt, a megmaradt őssejtek következtében – módszertől függetlenül – lehetetlen. Nem minden szőr aktív ugyanabban az időpontban. Néhány csak 3 hónap, 2 év vagy 12 év múlva válik aktívvá, azaz akkor kezd el nőni. Ezért kell a későbbiekben is szőrnövekedéssel számolni, azaz további kezelések is szükségessé válhatnak a jövőben.

A tartós szőrtelenítés kezelései között nem szabad a szőrt az adott területeken gyantával vagy csipesszel eltávolítani, mert kezeléseket meghosszabbítaná, vagy a kezelések számát megnövelné. Ha a szőrzet két kezelés között túl hosszúra nőne, ollóval vissza lehet vágni, vagy le lehet borotválni (legalább 5mm-re), illetve egy újabb kezelést célszerű beiktatni. A módszert csak a bőrápolásban jártas szakemberek alkalmazhatják. Minden kezelés individuális, minden vendégünk személyre szabott figyelmet igényel.

Mire kell figyelned közvetlenül a tartós szőrtelenítés után?

A DEPILAR® módszerrel végzett kezelés után (főképpen a gyantázás miatt) 24 óráig kerüld a napozást, szolárium, szauna, uszoda használatot, illetve a fürdőzést és az extrém izzadással járó tevékenységeket. Ugyancsak 24 órán keresztül nem tanácsos a kezelt területen krémek, önbarnítók, parfümök, sminkek és dezodorok használata.

Kiknek nem ajánljuk?

Mindenkinek ajánlható, hogyha a gyantázásnak nincs akadálya.
A terhességre ártalmas hatása nem ismert, alkalmazása lehetséges, de egyéb elgondolásokból (tartsuk távol a bajt) használatát nem javasoljuk.

Tartós szőrtelenítés

 • Szemöldök köz
  3 000 Ft 
 • Felső ajak - bajusz
  7 000 Ft 
 • Áll - szakáll
  8 000 Ft 
 • Kézfejek és ujjak
  10 000 Ft 
 • Lábfejek és ujjak
  9 000 Ft 
 • Pajesz
  7 000 Ft 
 • Alkarok
  19 000 Ft 
 • Hónalj
  15 000 Ft 
 • Lábszárak
  38 000 Ft 
 • Combok
  39 000 Ft 
 • Mellkas
  40 000 Ft
 • Teljes hát
  48 000 Ft 
 • Vállak
  21 000 Ft 
 • Bikini vonal (női)
  15 000 Ft 
 • Intim
  30 000 Ft
 • Teljes arc
  16 000 Ft 

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895 English (United Kingdom)

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.