IDŐPONTFOGLALÁS
több mint 20 éve a vendégeinkért
Meliora Medispa by KOC
Orvosesztétika
Botox és hyaluronsavas, minimálisan invazív kezelések, hámlasztások, lézeres, valamint mikrotűs kezelések a fiatalság megőrzése érdekében. Kényeztető kozmetikai kezelések prémium minőségű, francia kozmetikumokkal. Teljes ellazulás és megszépülés. Plasztikai beavatkozások széles skálája, mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, szépészeti beavatkozások az arc teljes területén, hogy azt lásd viszont a tükörben, amit mindig is szerettél volna.
Bőrgyógyászat
Problémás, érzékeny bőr, krónikus bőrelváltozások kezelése. Anyajegyszűrés, allergia vizsgálatok, gombás fertőzések, haj és fejbőr problémák kezelése. Bőrgyógyász szakorvosaink minden problémára tudnak megoldást nyújtani.
Nőgyógyászat
Teljeskörű nőgyógyászati és terhesgondozási ellátás, akár veszélyeztetett terhesség esetén is. Fogamzásgátlás tanácsadás, meddőségi konzultáció, rákszűrés és a női nemi szervek problémáinak kezelése férfi és női nőgyógyászokkal.
Nemigyógyászat
Szexuális úton terjedő fertőzések kezelése, szűrése tünetes és tünetmentes páciensek részére diszkrét környezetben. HPV szűrés, herpesz, gombás fertőzések nemi szemölcsök kezelése.
Proktológia
Végbél problémák, végbélfájdalom, viszketés, aranyér és végbélrepedés kezelése, valamint szemölcsök és polip eltávolítása kellemes, diszkrét környezetben.
Érsebészet
Modern visszér és seprűvéna kezelések lézerrel és injekcióval, az országban egyedülálló módszerrel. Érszűkület és értágulat, valamint trombózis kezelése korszerű orvostechnológiai eszközökkel.
Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.