Dr. Alexandra Brunner

Dr. Alexandra Brunner

  • bőr- és nemigyógyász
  • esztétikai bőrgyógyász

Egyetemi éveim alatt egyértelművé vált, hogy bőr- és nemigyógyászattal szeretnék foglalkozni. Már ekkor kutatómunkát kezdtem a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, ahol 2018-ban PhD fokozatot szereztem a gonorrhoea (tripper) kórokozójának mikrobiológiai vizsgálatával, antibiotikum rezisztencia viszonyainak elemzésével, különös tekintettel az érvényes terápiás ajánlásokra. Kutatómunkámat több hazai és nemzetközi konferencián is díjazásban részesítették.
Folyamatos szakmai továbbképzés céljából számos hazai és nemzetközi konferencián is részt vettem (Moszkva, Madrid, Párizs, Bécs, Barcelona).
A diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, ahol bőr- nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsgát tettem. 
Úgy gondolom az orvos feladata nem csupán a gyógyítás, a páciens egészségének megőrzése, vagy a naprakész tudás, de legalább ilyen fontos az orvos és páciens között a nyílt, empatikus légkör megteremtése is a gyógyuláshoz vezető úton. 

Meliora by KOC

Visit Us

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Contact

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Open Hours

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

Meliora | Cookie Policy

In order to enhance the user experience related to the website, we use cookies on our website in accordance with the provisions of the privacy policy.

appointment 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895