Dr. Kálnay Tamás

Dr. Kálnay Tamás

  • Plasztikai sebész
  • Sebész
1998: Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar 2004: szakvizsga általános sebészetből 2014: szakvizsga plasztikai és égési sebészet

Sebészeti szakmai gyakorlatomat az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház Sebészeti és Érsebészeti Osztályán, 2006-tól a BM Kórház Sebészeti Osztályán, 2007-től a MH Honvédkórház II. Sebészeti Osztályán szereztem.

2012-től a MH Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán dolgozom főállásban, ahol a rekonstrukciós és esztétikai plasztikai műtéti beavatkozások széles körét végzem.

Szakmai ismereteimet hazai és nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken való rendszeres részvétellel bővítettem.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Sebészeti Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, a Magyar Égési Egyesületnek és az European Burns Association-nek.

Pácienseink írták
„Kedves, megértő, türelmes orvos, részletes tájékoztatást adott a beavatkozásról, folyamatosan odafigyelve, minden tűszúrás után tükörben megmutató és megbeszélő ráncfeltöltést végzett, maximálisan elégedett vagyok a munkájával, az emberi hozzáállásával az esti órákban történő beavatkozás során.”

„Legelső injekciós visszérkezelésemre mentem Kálnay Tamás Doktor Úrhoz. A kezelést megelőzően minden kérdésemre teljes körű választ adott, a kezelés alatt is folyamatosan tájékoztatott a kezelés menetéről. Rendkívül kedves, közvetlen szakember.”

„A kezelés színvonalas volt, az orvos szakmailag hozzáértő, informatív, a kezelés teljes időtartama alatt mindenről kedvesen és türelmesen tájékoztatott, kérdéseimre választ kaptam.”

„Nagyon kedves és segítőkész a műtétemet tökéletesen végezte.”

„Emberileg, szakmailag kiváló.”

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.