A Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti osztályának részlegvezető főorvosaként több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezem a plasztikai sebészet terén. Esztétikai és helyreállító műtéteket végzek. Fő területek az arcfiatalítás, a zsírszívás, sajátzsír-átültetés, mellplasztika és emlőrekonstrukció, valamint a kóros elhízásból gyógyult betegek rekonstrukciója, has-, kar-, hát-, fenék-, comb- és szeméremdomb plasztikai műtétekkel. Tanulmányútjaim során nemzetközi tapasztalatokkal is gazdagítottam tudásomat Franciaországban, az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban. Németországi tanulmányutam során ismertem meg a BodyJet zsírszívó technikát, amely a testkontúr javítását kíméletes zsírszívással éri el, és kiváló lehetőséget biztosít zsírátültetésre. A saját zsír átültetésének lehetősége forradalmasította a plasztikai sebészetet. Esztétikai és rekonstrukciós céllal is biztonságosan és sokoldalúan alkalmazható bármely testtájon.
 
Fontos számomra, hogy támogassam pácienseimet a test és lélek egyensúlyának megtartását segítő, a túlzásoktól mentes, természetes hatást biztosító beavatkozások kiválasztásában.

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895 English (United Kingdom)

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.