Plasztikai sebészet konzultáció

Plasztikai sebészet konzultáció
Bőrgyógyászat
Plasztikai sebészet konzultáció

Felmerült már benned, hogy változtatnál a testeden, a külsődön, de nem tudod, hogy hogyan indulj el ezzel kapcsolatban? Már körvonalazódott, hogy milyen szépészeti beavatkozásokkal rokonszenvezel és szívesen egyeztetnél erről egy szakértővel, első lépésként?
 
A plasztikai sebészeti konzultáció során eloszlatjuk a kételyeket és visszajelzést adunk minden felmerülő kérdésre. Tapasztalt orvos kollégáinkkal az interneten található általános információk helyett személyre szabott válaszokkal támogatjuk a beavatkozásra való felkészülést. Segítünk a célok precízebb, testi adottságoknak legmegfelelőbb körvonalazásában és az azokhoz leginkább illő eljárások megtalálásában. Pontosan és részletesen vázoljuk a beavatkozással együttjáró folyamatokat, az előnyöktől az esetleges kellemetlenségekig.
 
Segítség lehet mindkét félnek, ha a páciens egy előre összeírt listában írja le rendszeresen szedett gyógyszereinek nevét, listázza esetleges korábbi műtéteit és megfogalmazza, hogy mit is vár a beavatkozástól.
 
Keresd bátran szakértő kollégáinkat és jelentkezz be hozzánk konzultációra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plasztikai sebészet konzultáció

  • Plasztikai sebészet konzultáció, amely a műtét árából levonódik:
    20 000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.