IDŐPONTFOGLALÁS

Kontroll vizsgálat

Kontroll vizsgálat
Bőrgyógyászat

Sok betegség okozhat bőrproblémát, allergiás bőrelváltozást. Minden esetben fordulj bőrgyógyászhoz, amennyiben bőrelváltozásokat észlelsz magadon, pl. bőrpír, kiütés, viszketés, hiszen ezek hátterében akár komoly belső szervi, szélsőséges esetekben, daganatos megbetegedések is állhatnak.

A kontroll vizsgálat célja:

Az általános bőrgyógyászati kontroll vizsgálat célja többek között a korábbi bőrgyógyászati konzultációk, kezelések nyomon követése, az eredmények vizsgálata, a bőrbetegségek gyógyulásának megfigyelése és az esetleges további kezelések szükségességének megállapítása. Mindemellett a korábban vizsgált anyajegyek ellenőrzése, az elváltozások nyomon követése is a kontroll vizsgálat része.

A kontroll vizsgálat menete:

A kontroll vizsgálat orvosi centrumunk bőrgyógyászati rendelőjében történik, melynek során szakorvosaink nyomon követik a korábbi vizsgálatokat, ellenőrzik a terápia hatásosságát, szükség esetén javasolják annak folytatását, cseréjét vagy elhagyását. Krónikus (pl. ekcéma, pikkelysömör) vagy autoimmun betegségek esetén akár további kontrollvizsgálatokat javasolnak.
A panasztól függően a kontroll vizsgálat során is szükség lehet az érintett bőrterület megvizsgálására, szükség esetén mintavételre a területről.
A bőrgyógyászati kontroll vizsgálat az orvos és páciens közötti megbeszéléssel ér véget, ahol a szakorvos javaslatot tesz a további kezelésre vagy egyéb szükséges vizsgálatot javasol.
 
Fontos!
Amennyiben a kontroll vizsgálaton egy korábbi vizsgálat eredményeképpen jelensz meg, kérjük minden esetben hozd magaddal a korábbi ambuláns lapjaidat, az esetleges képalkotó vizsgálatok eredményét és zárójelentéseidet.
 
Bőrgyógyászati vizsgálatra mindenképpen érdemes fél évente egyszer ellátogatni, akkor is, ha nincsenek panaszaid. Napjainkban ugyanis nagy mértékű UV- sugárzásnak van kitéve bőrünk. A bőrrák sajnos vezető helyet foglal el a rosszindulatú daganatok között, pedig az időben felismert betegség akár életet is menthet!


Kontroll vizsgálat

Kontrollvizsgálat (1 hónapon belül)
20.000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

BUDA

(Meliora by KOC)

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

PEST

(Körúti Orvosi Centrum)

Látogass meg

1137 Budapest,
Szent István körút 24.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat:
06:00-13:00
Vasárnap:
zárva

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK!

A Melioraban, a KOC budai rendelőjében, a bőrgyógyászaton túl már egyre több szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

  • gyermekbőrgyógyászat
  • sebészet (anyajegy- és képleteltávolítások)
  • érsebészet (visszér és seprűvéna kezelés)
  • proktológia

Időpontfoglaló rendszerünkben kényelmesen ki tudod választani, hogy budai vagy pesti rendelőnkben szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásainkat.

Rendelőnk Pesten:
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest,
Szenti István körút 24.
www.koc.hu

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.