Esztétikai konzultáció

Esztétikai konzultáció
Bőrgyógyászat
Esztétikai konzultáció

A Melioraban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beavatkozásokat a lehető legnagyobb szakértelemmel végezzük el, ennek pedig része a kezelést vagy kezeléssorozatot megelőző esztétikai konzultáció.
 
A személyes vagy online konzultáció során orvosaink a páciensek igényeinek megfelelő kezelési tervet készítenek. A konzultáció során ismertetjük a kezelés pontos menetét és legapróbb lépéseit, valamint részletes tájékoztatást nyújtunk a beavatkozásokat megelőző és az azt követő teendőkről is.

Kell-e készülni a konzultációra?

Fontos, hogy a páciensek tisztában legyenek vele, hogy mit is várnak a beavatkozásoktól, milyen eredményekre számítanak, milyen kezelésekkel szimpatizálnak. A pontosan megfogalmazott igények segítik a precíz kezelési terv elkészítését. Ebből kifolyólag érdemes lehet átgondolni a kezelés előtt az egyéni igényeket, esetleg jegyzetet készíteni belőlük.

Mennyi ideig tart egy konzultáció?

A konzultáció hossza átlagosan 30 perc. Ez függ attól, hogy hány területet szeretnénk kezeltetni, mennyi kérdés merül fel, stb. Sok esetben a páciensek úgy gondolják, főleg azok, akik jártak már esztétikai kezelésen, hogy a konzultáció fölösleges. Ez nagy hiba! A konzultáció lényege, hogy az orvos pontosan elmagyarázza, hogy mi fog történni, a páciens számára mely kezelések és miért azok a legmegfelelőbbek. Amennyiben a páciens a konzultációt és a kezelést egy időpontba kívánja besűríteni, úgy nem jut elegendő idő igazán egyikre sem. A konzultáció minden esetben elengedhetetlen előzménye a kezelésnek.

Én pontosan tudom mit szeretnék. Ebben az esetben is szükséges a konzultáció?

A rövid válasz: igen! Orvosaink – szakmai hozzáértésük miatt – az esetlegesen nem maguktól értetődő dolgokra is rávilágítanak, precízen ismertetik a kezelések hatékonyságához szükséges elő- és utólépéseket, illetve az egyéni adottságoknak megfelelően (például bőrtípus) ajánlják és határozzák meg az egyes beavatkozásokat, hogy minél hamarabb és minél jobb eredmények szülessenek. Páciensek sokszor határozott elképzeléssel érkeznek, azonban a kezelés vagy saját adottságuk részleteivel nincsenek tisztában. Sokszor nem az a kezelés a legalkalmasabb vagy leghatékonyabb, amit a páciens gondol, így minden esetben fontos meghallgatni az esztétikai bőrgyógyász véleményét.
A Melioraban nem csak az első beavatkozás előtt javasolt felkeresni konzultáció céljából orvosainkat, hanem időnként érdemes újra konzultálni, hiszen testünk mindig változik és anyagok és eljárások tekintetében is folyamatosak az újdonságok. Orvosváltás esetén pedig kifejezetten ajánlott a konzultáció a közös munka megkezdése előtt.
 
Szeretettel várunk a Melioraban!
 
 
 
 
 
 
 

Esztétikai konzultáció

  • Esztétikai konzultáció:
    21 500 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kapcsolódó kezelések

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.