HIFU kezelés

HIFU kezelés
Arcszobrászat
HIFU kezelés

„Hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt.”

Hogyan történik a HIFU kezelés?

A HIFU kezelés prémiumminőségű, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal történik, segítségével igen látványos eredmény érhető el a bőr állapotának javulásában. A HIFU hatékonyan kezeli a megereszkedett, lógó bőrt. 35 év felett a kezelés segítségével megőrizhető a bőr feszessége, 45 év felett pedig megemeli a megereszkedett bőrt. A kezelés célzottan a bőr legmélyebb, izom feletti rétegében fejti ki hatását, ahová más, műtét nélküli kezelés nem jut be. A bőrfelszín megsértése nélkül feszesíti a kötőszövetet, tehát nincs felépülési idő és műtéti heg. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ígér, a hosszú távú hatás 2-3 hónap alatt alakul ki. Tartós eredménnyel bíró, rendkívül biztonságos eljárás. Egyszerre végzi az arcliftinget, az arckontúrozást és a bőrfeszesítést.

Milyen eredménnyel jár a HIFU kezelés?

 • a kollagéntermelés fokozásával visszaállítja tömörségét,
 • egységesebbé, simábbá teszi az arc, az áll és a nyak bőrét,
 • megemeli a szemöldök vonalát, feszesíti az orcát, kontúrozza az állvonalat,
 • műtét nélkül varázsolja az arcbőrt feszesebbé, rugalmasabbá, javítja a bőr textúráját,
 • a kezelés alkalmazható az arc, a toka, a nyak, a dekoltázs, illetve a térd környéke, a comb belső felszíne és a kar belső felszínének kezelésére.

A kezelést mikrofókuszált ultrahanggal végezzük. A HIFU kezelés során a gép ultrahanghullámokat bocsát ki, amelyek egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban erősítik egymás hatását. Mivel a fókuszpont precízen meg van határozva, ezért a kezelés rendkívül biztonságos. A kezelés során a bőrbe 65–85 fok közötti hőmérsékletű hullámok jutnak be, amelyek elősegítik a kollagéntermelést. Az igen magas hőfoknak köszönhetően a szövetekben azonnali kontrakció alakul ki, ezért már az első kezelés után látványos az eredmény. A végleges eredmény 3 hónap múlva válik láthatóvá.

A HIFU a felszíni finomabb ráncokat és a mélyebb ráncokat is hatékonyan kezeli, mivel az izomfelszíni rétegbe is képes bejutni, ahol az izmokat emeli meg. Míg a frakcionált lézeres kezelés a bőrön 1 mm, a Scarlet RF mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés 1–3 mm, addig a HIFU kezelés 3–5 mm mélyen hat, erősítve a kötőszövetet. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb az elérhető behatolási mélység, mint más, nem invazív eljárások esetében. Még látványosabb eredmény érhető el a három kezelés kombinálásával, hiszen így a bőr minden rétege fiatalon tartható.

A HIFU kezelés a kezelendő terület nagyságától függően 1-2 órát vesz igénybe, azt követően maximum bőrpír alakulhat ki. A kezelés bármely időszakban, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, félévente 1 alkalommal ismételhető.
A kezelés után 1-2 hétig kerülendők a bőr felmelegedését eredményező tevékenységek pl. testedzés, szauna.
A HIFU kezelés után néhány hétig kerülendők a bőr pórusait tömítő bőrápoló termékek, bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványítószerek.

HIFU kezelés

 • Teljes arc max 40 perc - AKCIÓS ÁR
  80 000 Ft
 • Arc és nyak max 50 perc - AKCIÓS ÁR
  100 000 Ft
 • Arc, nyak és dekoltázs max 60 perc - AKCIÓS ÁR
  130 000 Ft

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.