Belkyra zsírbontó kezelés tokára

Belkyra zsírbontó kezelés tokára
Arcszobrászat
Belkyra zsírbontó kezelés tokára

„Új, tartós zsírbontó módszer az áll alatti zsírpárnák, toka ellen.”

Mi az a Belkyra?

Az emberek 73%-át, férfiakat és nőket egyaránt zavarják az áll alatti zsírpárnák. A Belkyra egy újdonság, az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer-biztonsági Hatósága (FDA) által jóváhagyott, epesavat tartalmazó zsírbontó készítmény. A Belkyra egy injekciós, speciálisan az áll alatti zsírlerakódások megszüntetésére irányuló kezelés. Az injekció hatóanyaga a deoxikolsav, ami megbontja a toka zsírsejtjeit. Az így elhalt sejteket a nyirokkeringés szállítja el. A Belkyra klinikailag tesztelt és hatóságilag engedélyezett, sebészeti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés az áll kontúrozására, a toka csökkentésére.

Klinikailag bizonyítottan hatékonyan tünteti el az áll alatt felhalmozódott zsírpárnákat: általában már az első kezelést követően is jól látható a változás. Hatása akár végleges is lehet, sebészi beavatkozás és műtéti hegek nélkül. A mellékhatása minimális.

A Belkyra zsírbontó injekció gyakorlatilag bárkinek javasolt, aki elégedetlen a nyak, az áll alatti toka kinézetével, és valamiért nem alkalmas műtéti beavatkozásra, esetleg ő maga nem szeretne sebészeti eljárást az adott területen.

A Belkyra zsírbontó kezelés menete

Ez egy „ebédidős” beavatkozás, csupán 20-30 percet vesz igénybe. A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől is függ. Általában már az első kezelést követően is látható a változás, de a végső állapot a beavatkozást követő 4-6 hétben alakul ki. Az esetek nagy részében 1-2 ampullát használunk fel alkalmanként és 1-3 alkalom általában elég szokott lenni a kívánt hatás eléréséhez. Az eredmény a beavatkozást követő 4-6 héten belül alakul ki.

Fontos tudnivalók

  • Terhesség és szoptatás idején, lázzal járó betegség alatt, illetve ha a kezelendő területen gyulladásos folyamatok vannak, az eljárás NEM végezhető el!

  • A kezelt területen kialakulhat zsibbadás, kismértékű fájdalom, pirosodás, duzzanat.

  • A kezelés után 12 óráig kerülje a kozmetikumok használatát. A következő néhány napban kerülje a szaunázást, a napozást, kb. 5 napig az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást.

  • A kezelés előtt és a kúra során kerülje a vérhígító hatású készítmények szedését (pl. aszpirin).

Belkyra zsírbontó kezelés tokára

  • Belkyra kezelés (1 ampulla): 
    120 000 Ft/ampulla

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.