Arcplasztika

Arcplasztika
Arcszobrászat
Arcplasztika

Az arcplasztika célja a fiatalabb vonások visszaállítása

Az idő múlásával bőre természetes kollagéntermelése csökken. Az arccsont, az állcsont, a homlokcsont fokozatosan kisebbé válik a csont felszívódása miatt. A zsírszövet is elfogy, illetve átrendeződik az arcán. Ennek következtében arca megereszkedik, megjelennek a ráncok, valamint a szem alatti árkok.

Az arcplasztikával ezeket a változásokat hatékonyan tudjuk korrigálni. Célunk nem az arc átalakítása, hanem a fiatalítás, a korábbi arcvonások rekonstruálása. A beavatkozás hatására akár 5–10 évet is könnyedén letagadhatsz.

Az arcplasztikai beavatkozást megelőző konzultációra érdemes elvinni egy fiatalkori fényképet is, ami jó alapot szolgáltat a megfelelő végeredmény eléréséhez. A beavatkozás során formálhatjuk az arc középső és alsó részét, a nyak, a toka területét, vagy egyszerre több területet is. Az előzetes konzultáció során a plasztikai sebész javaslata és az egyedi igények alapján dől el, hogy hogyan és mely területek korrekciójára lesz szükség.

A kisebb mértékű beavatkozást helyi érzéstelenítésben is végezhetjük, de az arcplasztika általában altatásban történik.

arcplasztika-meliora-by-koc

Arcplasztika – Többféle eljárással

Kétféle plasztikai sebészeti eljárást végzünk, emellett az arc fiatalon tartására számos esztétikai kezeléssel állunk rendelkezésére.

  1. Arcfeltöltés saját zsírral
  2. Mini arcplasztika

A kezelés célja: A beavatkozás az Ön arcának alsó részét, a nyaka és az álla bőrét feszesíti, emeli meg. A mini arcplasztikát akkor végezzük, ha a bőr megereszkedése kisebb mértékű. A leggyakoribb arcplasztikai beavatkozás.

A kezelés menete: A hajas fejbőr és a fül vonalában ejtünk metszéseket, majd a megnyúlt, petyhüdt, felesleges bőrt eltávolítjuk. A középarc fiatalos vonásait, teltségét saját zsír feltöltésével állítjuk vissza, akár egyazon beavatkozás keretén belül.

Lehetséges mellékhatások, szövődmények

Az arcplasztikai kezelések során, ahogy azt a számértékek mutatják, ritka a komplikáció: az esetek 1–5%-ában lehet bőrelhalás, de ez spontán gyógyul. A visszamaradó heg legtöbbször takart helyen van, a hajvonalban vagy a fül mögött. 1–3%-ban az arcideg ágainak átmeneti működési zavara következhet be, ennél sokkal ritkább a maradandó károsodás. Maga a helyi érzéstelenítés is okozhat néhány óráig tartó, átmeneti működési zavarokat.

Arcplasztika

  • Arcplasztika
    1 050 000 Ft-tól

Keress minket elérhetőségeink egyikén, látogass el hozzánk, vagy töltsd ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Telefonszám*
Megjegyzés
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A kezelést végző orvosaink

Meliora by KOC

Látogass meg

1126 Budapest,
Királyhágó utca 2. II./2.

Kapcsolat

+36 30 565 4206
+36 1 785 9895
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

Hétfő–péntek:
09:00–20:00
Szombat / vasárnap: zárva

időpontfoglalás 1126 Budapest, Királyhágó utca 2. II./2. +36 1 785 9895

Meliora | Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.